Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik férfival tudnál inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfival tudnál inkább elképzelni egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

1. Nagyon jóképű, nagyon tetszik, el sem tudod képzelni, hogy ennél jobban vonzódj valakihez szexuálisan. Jól öltözik, igényes, mindig ad magára. Szórakoztató, nagyon jól érzed magad vele, talán nem bármiről, de szinte mindenről tudtok beszélni. Figyelmes, ellenben nem annyira okos, és ha rosszabb napja van, elég ingerült tud lenni.

2. Átlagos külső, egyáltalán nem csúnya, de nem az eseted. Kevésbé igényes, alapvető higiénia megvan, de kevésbé ad magára öltözék és külső terén, pl. hajat/borotválkozást tekintve. Ő is vicces, nagyon jól érzed magad vele, és vele tényleg akármit meg tudsz beszélni. Okos, kivétel nélkül mindig nagyon kedves, azonban kevésbé figyelmes (pl. számla mindig külön)

Esetleg ha írsz kommentben indokolást, megköszönöm :)

2022. ápr. 4. 15:34
A kérdező szavazást indított:
1
2
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. esetében nekem kicsit ellentmondásos a leírás. Ha nem annyira okos, akkor hogy tudok "mindenről" beszélni vele? Az okos az nálam azt jelenti, hogy tájékozott, felismeri az összefüggéseket, képes saját véleményt kialakítani a tények függvényében és felismeri azokat a helyzeteket, amikor ezt a véleményt kifejezheti, és ennek a kifejezésnek a módját is. Ha ez nem áll fenn, akkor nem tudok vele "mindenről" beszélni.

Szóval ha már tudunk bármiről értelmes eszmecserét folytatni, akkor annyira nem lehet buta, így nem is kizáró ok ez a kitétel, szóval az 1.-re szavaztam.

A 2. barát-alapanyag.

2022. ápr. 4. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Az 1-nél mégis mit jelent hogy nem annyira okos? Én se vagyok atomfizikus. Speciális témákhoz értek, nyilván ahhoz amit tanultam + általános műveltség. Ha az Egyeskénél megvan akkor számomra ő igenis okos. Ezt támasztja alá az a mondat is, hogy szinte mindenről lehet vele beszélni. Az elég ingerült az mit jelent? Ha rossz napom van én is tudok tüskés lenni. Nyilván ha te az elég ingerültet úgy definiálod hogy pl megüt, vagy tör-zúz, az nyilván nem opció, de ezt nem fejtetted ki. És igen, kell a külső vonzalom egy párkapcsolathoz tehát maradok Egyeskénél kivéve ha az ingerültég a fentebbi viselkeést hozza magával. Ha Kettteske nem jön be külsőre, lehet akármilyen akkor se választom max barátnak.
2022. ápr. 4. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy az 1.-nél a nem annyira okos mit jelent. Azt, hogy nem egy tudástár / szuperművelt, hanem átlagos szinten művelt... vagy azt, hogy nagyon buta. Mert nem mindegy. Az intelligens embereket preferálom párkapcsolatra, de azért nem Nobel-díjas meg lexikon szintet várok el senkitől, én sem vagyok azon a szinten.

Viszont ha minden téren cső hülyeségeket beszél, akkor a hajamra kenhetem azt, hogy szeret beszélgetni. Nálam ez lenne igazából a választóvonal. Mert ezt leszámítva az egyetlen probléma, hogy néha ingerültebb, cserébe azért a leírás alapján sokkal jobban vonzódom hozzá, és igényesség szintjén az 1. versenyzővel vagyunk egy szinten. De ha nagyon buta, akkor a 2.-at választanám inkább, és reménykednék benne, hogyha megjegyezném, hogy nekem kicsit igényesebben (pl. nem kócos hajjal) jobban tetszene, változtatna (mert gondolom, nem véletlen választana ő sem engem, ellentétben a kicsit topis Jucikával).

Amúgy én a külön számlát nem gondolom figyelmetlenségnek és bunkóságnak, alapvetően azt preferálom... de vannak olyan típusú figyelmetlenségek, amiket kifejezetten bántónak tartok (csak hogy hozzak pár példát: ha tudja, hogy nem ehetek cukrot, Milka csokit vesz ajándékba; nem akar meghallgatni, ha nagyon el vagyok keseredve valami miatt; a családjával szemben nem áll ki értem, ha jogtalanul fúrnak; nem kísér el számomra fontos eseményekre, ha őt nem érdekli stb.)

2022. ápr. 4. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Nálam nem teljesen stimmel.

Mi az hogy "ingerült tud lenni"? Üvöltözik? Mindenen felkapja a vizet? Veri a falat? Pofozkodik?

2022. ápr. 4. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatot egyikkel se, de ha csak szex kell, akkor nyilván az 1.

A 2. semmire se jó romantikus értelemben. Barát lehet. Akkor nem érdekel hogy néz ki, hogy öltözik, hogy borotválkozik és hogy smucig. Jókat dumálunk mert barátok vagyunk.

2022. ápr. 4. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit jeoent az, hogy ingerült? És hogy nem túl okos? Engem zavarna ha el kellene magyarázni alapvető dolgokat, vagy bocsánat de kissé korlátolt. Volt ilyenhez szerencsém...
2022. ápr. 4. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
1-es: imadom az igenyes helyes buta pasikat. Belulok leheg tkbbet tartani egyszerre. :D
2022. ápr. 5. 04:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!