Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi abban a jó hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban a jó hogy egy férfi elcsábít egy nőt, egyszer lefekszik vele, majd többet nem jelentkezik?

Figyelt kérdés
Ez nekik tényleg élvezet, vagy csak a skalp miatt csinálják?

#alkalom #mire jó ez #Felesleges csábítás
tegnap 16:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Ezt én férfiként sem értem.
tegnap 16:21
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Az hogy dugott egyet ingyen. A prostikért fizetni kell
tegnap 16:23
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
És mire jó az, ha csak hülyít, időről időre megjelenik az életemben, úgy tesz, mintha baromira bejönnék neki, de aztán eltűnik, mert mégsem akar tőlem semmit, vagy mer valaki mással jön össze, vagy mert gyáva felvállalni? Szex nem volt, hála a jó égnek, de ha rajtam műlik, már nem is lesz ezzel az emberrel semmi...
tegnap 16:24
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Tehet ő róla, hogy lefeküdtél vele? Önmagad vonultál be a skalpok közé.
tegnap 16:25
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Vagy csak a nő annyira szar volt az ágyban...
tegnap 16:26
 6/26 anonim ***** válasza:
38%
Meg milyen élvezet csak számára? Te is élvezted. Miért ő a hibás azért, hogy viszketett és mindjárt aláfeküdtél? Te vagy a hibás kérdező.
tegnap 16:27
 7/26 anonim ***** válasza:
81%
Amiért egy nőnél is van ez!
tegnap 16:31
 8/26 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, és érdekel hogy miért jó a férfiaknak akik ezért csinálják.
tegnap 16:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ mik a körülmények. A nő tudatta vele, hogy stabilabb kapcsolatra vágyik? Beszélgettek egymással ilyesmiről? Vagy a férfi joggal hihette, hogy a nő is csak szexet akar?
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne jó a szex kötetlenül?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!