Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a jó hogy egy férfi elcsábít egy nőt, egyszer lefekszik vele, majd többet nem jelentkezik?
#12 A kérdezőnek van igaza pedig.Az a férfi, aki csak egyszer akar dugni, az ezt pont leszarja.
Max ha több alkalomban reménykedik, akkor próbál meg valamit nyújtani, de sokan még akkor sem képesek rá.
Én csináltam ilyet férfiként, akadtak egyalkalmas szexeim.
Először is, soha nem hazudtam, hogy komolyat akarok, egyenes voltam.
Azért akartam egy időben csak kalandokat vagy szexkapcsolatot, mert abban az életszakaszomban nem voltam stabil, sem érzelmileg független, meg voltak egyéb tényezők is (ezeket most nem írom le).
A nőket sem kell félteni, sokan simán lefeküdtek velem ilyen feltételek mellett. Szabad akaratukból tették, mert nem igaz a cukormázas sztereotípia a nők többségére, hogy ők képtelenek csak úgy lefeküdni valakivel.
A legtöbbjük legalább az élete 1-1 bizonyos pontján nagyon is képes. Tehát nem feltétlenül áldozatok.
Ha soha többé nem kerestem szex után az adott nőt, akkor az azért volt, mert nem láttam értelmét, nem volt jó vele a szex, nem tudott nekem nyújtani semmit.
Nekem alap volt, hogy mindig megpróbáltam rendesen kielégíteni a nőt, szerettem úgy csinálni, ahogy őt a legjobban izgatja, és fontos volt, hogy legyen orgazmusa.
Ellenben akadt több olyan is, aki rám magasról tojt, és látszott, hogy neki meggyőződése, hogy számomra egyenesen ajándék, hogy ő hajlandó széttenni, és az én dolgom kiszolgálni és dolgozni az ő élvezetén.
Az a baj, hogy a sok ész nélküli seggnyaló simp elhiteti ezt a nőkkel, mert ők annyira nem képesek vágyat kelteni a nőkben, hogy számukra még egy puszi is ajándék a nőtől, és a gatyájukba élveznek, és pont ők nyomulnak, tapadnak és bókolnak nyálasan a legtöbbet.
Meg ugye az ilyen kanos, kielégületlen simpek közül sokan még vagyonokat is képesek kidobni, és nemcsak prostikra, hanem olyan tartalmakra is, ahol még mindig hozzá se nyúlhatnak soha az életben a nőhöz (webcam prostik, onlyfans, vagy akár olyan női streamerek, akik még csak nem is meztelenkednek, csak szexin felöltözve ücsörögnek a kamera előtt és játsszák az agyukat).
Szóval bevésődött a sztereotípia, hogy a férfi alap, hogy jobban akarja a szexet, neki már az mennyország kapuja, hogy végre láthat egy meztelen testet, és az a szexuális kultúra csúcsa, hogy ki be húzogathatja - egy olyan férfinál, akinek nem okoz gondot vágyat kelteni a nőkben és akad értelmes szexuális tapasztalata, nagyon nagyon nem fog így működni.
Ha valaki nőként ezen sztereotípia szerint működik és eszerint viselkedik szex közben, azt nagyobb eséllyel fogják ejteni egyetlen szex után, és lehetséges, hogy sok férfinak semmi kedve egyoldalúan dolgozni az ő élvezetén (Nem mondom, hogy csak ez lehet az oka annak, ha nem elégíti ki a nőt, nem figyel rá oda, lehet simán csak önző is - sajnos mindkét nemnél megfigyelhető széles körben az önzés.)
Ez azért van, mert jó eséllyel nem a kis kanos lúzerrel feküdt le, aki csahol a nőknek 24/7, hanem pont azok közül került ki a partnere, akinek nem ünnepnap, hogy érdekel egy nőt, viszont a programot, ami fut a nő fejében, a nőért kb. meghaló nyomorultak írták. (Aki nem így működik, az könyörgöm, magára ne vegye!)
Persze nyilván vannak olyanok, akik csak a skalpokat gyűjtik, hogy háháhá megvolt, de azért gondoljunk bele logikusan... Ha komoly kapcsolatot nem is akar az ember, DE jó, izgalmas és kielégítő volt a szex a nővel, akkor ki az a bolond, aki nem is szándékozná megismételni, fenntartani a dolgot?
"Hát de egy szex miatt megéri elcsábítani valakit? Az egy csomó munka, és mindezt egy élvezés miatt?"
Hát vannak olyanok akiknek ez nem túl nagy munka... Vagy a lányok is önként ajánlkoznak kb. Vagy pont élvezi az elcsábítást...
Az hogy miért csak 1 alkalom annak több indoka is lehet. Valószínűleg van más komolyabb érdeklődés/párkapcsolat. Vagy a játék kedvéért. Vagy holnap már egy másikat akar elcsábítani. Vagy csak egy prosti szintre becsülte a nőt, többre nem kellene neki. Vagy idegesítő volt a nő. Vagy nem volt jó a szex. Bármi igazából.
Ezt a jelenséget sokan nem értik, és szerintem jobb, ha elengedik ezt a témát. Mivel "onnan", máshogy néznek ki a dolgok, mint "innen". Csak felbosszantják a másikat, az erkölcscsősz nézeteikkel, feltételezéseikkel.
Magamból kiindulva azt gondolom, hogy a lényeg az, hogy ezek a férfiak nem bíznak senkiben (főleg a nőkben nem) és értéktelen számukra a másik ember.
Ennél többet a hétköznapi embernek nem kell tudni a témáról, mivel egy totálisan más világnézetről van szó, amibe ők nem látnak bele, a kialakulásába meg főleg nem.
Egyébként meg evolúciós szemszögből teljesen rendben van a dolog. A férfi úgy tudja terjeszteni a génjeit a legjobban, ha szétszórja a magjait.
A nő meg úgy, ha talál magának egy olyan pasit, aki segíti őt az utódjának a felnevelésében. Semmi extra nincs tehát a nők hozzáállásában, mert nem azért akarnak komoly kapcsolatot, mivel erkölcsileg jobbak, hanem azért mert egy nőnek az ősi evolúciós ösztönből tudják, hogy nekik nagyobb befektetés a szex. Ezért válogatósabbak is. A szerelem, hűség, meg a többi cukormáz ezért alakult ki, hogy a férfit a nő mellett tartsa.
A természetetet ugyanis nem érdkelik az morális dolgok, csak a túlélés és a szaporodás. Az ember egy biológiai gép, ahogy Richard Dawkins mondja.
Ha kettőt tehàt egymás mellé tesszük: a #18-as kommentemben vázolt egyedi vilàgnézet + az evolúciós örökség, akkor teljesen érthető a dolog.
"Magamból kiindulva azt gondolom, hogy a lényeg az, hogy ezek a férfiak nem bíznak senkiben (főleg a nőkben nem) és értéktelen számukra a másik ember."
Yup, pont ezért nem feltétlenül magadból kellene kiindulni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!