Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a jó hogy egy férfi elcsábít egy nőt, egyszer lefekszik vele, majd többet nem jelentkezik?
Azt gondolom, hogy az én tapasztalataim megegyeznek másokéval. Ha leülnél beszélgetni egy nőcsábásszal, több esetben is elmondaná neked, hogy nem tud megbízni a nőkben.
Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ezért lesz valaki nőcsábász, de számos esetben benne lehet.
Tény: a machiavellisták azért hasznnak ki másokat, mert azt gondolják, hogy mások is kihasználnák őket.
Ha úgy tetszik, "nőcsábász" vagyok (illetve voltam egy bizonyos életszakaszomban), és nem azért, mert ne bíztam volna meg "a nőkben".
De elhiszem (sőt, tudom), hogy van olyan is, de nem racionális ilyen messzemenően kijelenteni, mint általános igazságot.
A kérdés pedig nem az volt, hogy mitől lesz valaki nőcsábász, hanem az, hogy aki elcsábít egy nőt szexre, az miért csak egyszer fekszik le vele, és miért nem jelentkezik többé.
Erre pedig a legtöbb esetben csupán annyi a válasz, hogy azért, mert nem volt elég jó a szex ahhoz, hogy többször is le akarjon feküdni az adott nővel.
Ez az esetek túlnyomó részében valószínűsíthetően igaz, akármiért is lett nőcsábász az illető, és veszi vagy nem veszi emberszámba a nőket.
Elég arrogáns gondolat, hogy a te tapasztalataid csak úgy megegyeznek másokéval.
Nem árt szélesíteni az ember látókörét, és mondjuk meghallani mást is.
"Elég arrogáns gondolat, hogy a te tapasztalataid csak úgy megegyeznek másokéval."
Én ebben egyáltalán nem látom a problémát.
"Nem árt szélesíteni az ember látókörét, és mondjuk meghallani mást is."
Azt csinálom. Ezért is nem kötök bele abba, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!