Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi abban a jó hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban a jó hogy egy férfi elcsábít egy nőt, egyszer lefekszik vele, majd többet nem jelentkezik?

Figyelt kérdés
Ez nekik tényleg élvezet, vagy csak a skalp miatt csinálják?

#alkalom #mire jó ez #Felesleges csábítás
tegnap 16:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy az én tapasztalataim megegyeznek másokéval. Ha leülnél beszélgetni egy nőcsábásszal, több esetben is elmondaná neked, hogy nem tud megbízni a nőkben.

Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ezért lesz valaki nőcsábász, de számos esetben benne lehet.

Tény: a machiavellisták azért hasznnak ki másokat, mert azt gondolják, hogy mások is kihasználnák őket.

tegnap 19:02
 22/26 anonim ***** válasza:
*használnak
tegnap 19:02
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha úgy tetszik, "nőcsábász" vagyok (illetve voltam egy bizonyos életszakaszomban), és nem azért, mert ne bíztam volna meg "a nőkben".

De elhiszem (sőt, tudom), hogy van olyan is, de nem racionális ilyen messzemenően kijelenteni, mint általános igazságot.

A kérdés pedig nem az volt, hogy mitől lesz valaki nőcsábász, hanem az, hogy aki elcsábít egy nőt szexre, az miért csak egyszer fekszik le vele, és miért nem jelentkezik többé.

Erre pedig a legtöbb esetben csupán annyi a válasz, hogy azért, mert nem volt elég jó a szex ahhoz, hogy többször is le akarjon feküdni az adott nővel.

Ez az esetek túlnyomó részében valószínűsíthetően igaz, akármiért is lett nőcsábász az illető, és veszi vagy nem veszi emberszámba a nőket.

Elég arrogáns gondolat, hogy a te tapasztalataid csak úgy megegyeznek másokéval.

Nem árt szélesíteni az ember látókörét, és mondjuk meghallani mást is.

tegnap 19:25
 24/26 anonim ***** válasza:

"Elég arrogáns gondolat, hogy a te tapasztalataid csak úgy megegyeznek másokéval."

Én ebben egyáltalán nem látom a problémát.

"Nem árt szélesíteni az ember látókörét, és mondjuk meghallani mást is."

Azt csinálom. Ezért is nem kötök bele abba, amit írtál.

tegnap 19:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szr volt és ezért nem akarja megismételni. Lehet, hogy csak a hodítás izgalma kellett neki, és utána már nem érdekes számára a nő. Férfiként nincs ennyi képzelőerőd a saját nemed gondolkodásmódjához?
tegnap 20:07
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én azt sem értettem sosem, hogy a férfiak mindig elhitették velem egy egy buliban, hogy mennyire meg akarnak ismerni, elkérték a nevemet, ott helyben bejelöltek Facebookon, mondták, hogy írni fognak, majd semmi... Magamat megalázva írtam nekik én, a legtöbb esetben ghosting, a többiben meg visszautasítás, vagy ilyen elcseszett kamu szöveg, hogy bocs de nem emlékszem rád (teljesen magánál volt és 3 órán keresztül beszélgettünk). Ja és egyikkel sem feküdtem le, max csók volt, de volt, akivel ennyi sem. Csak akkor minek mondja, hogy ismerkedni akar? Nem baj, ha csak aznap alar szórakozni, de legalább ne hazudjon...
tegnap 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!