Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon kedvel és vonzónak tart, de nem tud velem elképzelni a kapcsolatot, akkor később is esélytelen a dolog?
Emberileg nagyon kedvel, vonzónak és szépnek tart, közös érdeklődési kör stb. Volt néhány randink, amiken szinte izzot köztünk a levegő, de annyira mégsem keltettem fel az érdeklődését, más típusú nőt képzel maga mellé, mondta, hogy ő már kb. feleséget keres, hosszútávon nem tudná elképzelni, de nagyon szeret velem lenni és felnéz rám és minden pillanatát nagyon élvezte az eddigieknek. Ebből később lehet részéről még szerelem vagy engedjem el?
24/l és 26f
Kérdező
Elmondták!
Illúziókat kergetsz, és ehhez keresel itt visszaigazolást.
de miért fekszel le olyannal, aki nem szerelmes beléd?
bocs, sztem csak nem akar megbántani, és azért mondta ezeket a bókokat neked.
ha komolyan gondolná, akkor most szerelmes lenne beléd.
butus voltál, h. a nagy semmire odaadtad neki magad...
a faxi kihasznált csak, végig tudta, h. nem szerelmes, de dugható kategória vagy, és élt is ezzel.
ilyenkor kéne észnél lenni, és nem olcsón adni magad.
eleve nem szexelek senkivel, amíg nem járunk.
8. Teljesen egyetértek.
Nem értem, hogy jó érzés volt olcsón adni magad vagy ennyire tudott manipulálni? Egyik sem jó dolog. 😔
kérdező, kérdezd meg a csávót: figy, te mindenkit megdugsz, akit "emberileg nagyon kedvelsz"?
aztán blokkold, tiltsd, felejts... és szolgáljon tanulságul a jövőre nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!