Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nagyon kedvel és vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon kedvel és vonzónak tart, de nem tud velem elképzelni a kapcsolatot, akkor később is esélytelen a dolog?

Figyelt kérdés

Emberileg nagyon kedvel, vonzónak és szépnek tart, közös érdeklődési kör stb. Volt néhány randink, amiken szinte izzot köztünk a levegő, de annyira mégsem keltettem fel az érdeklődését, más típusú nőt képzel maga mellé, mondta, hogy ő már kb. feleséget keres, hosszútávon nem tudná elképzelni, de nagyon szeret velem lenni és felnéz rám és minden pillanatát nagyon élvezte az eddigieknek. Ebből később lehet részéről még szerelem vagy engedjem el?

24/l és 26f

2022. aug. 21. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sosem lehet tudni, de valószínűleg.
2022. aug. 22. 01:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azert… de eleg megalázó dolgokat mondott neked a sok bók mellett. Nem vagy elég jó hozzá. Mégis mit akarnál ezek után tőle? Érte tepernél? El tudnád neki hinni később akár, hogy mégis beléd szeret?
2022. aug. 22. 01:39
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Ez szerintem részéről egy racionális döntés is. Ha ilyen szépen és normálisan mondta neked, akkor szerintem tartsd tiszteletben, neked akart jót, hogy elmondta a szándékait. Valamiért nem akar tőled komolyat, ez lehet bármi miatt, de ezt ő már eldöntötte, hidd el.

Próbálj meg kicsi távolságot tartani, nehogy addig valami szeretoi viszonyba kerüljetek és ő folytatja a keresést.

2022. aug. 22. 07:07
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

13 "Ha ilyen szépen és normálisan mondta neked, akkor szerintem tartsd tiszteletben..."

dicsérd is fel ezt a tetűt, tényleg!

előtte azért rendesen kihasználta és megdugta kérdezőt!

2022. aug. 22. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
#13 Racionális döntés az lett volna, ha nem fekteti meg a csajt! Tudta hogy nem szerelmes, és láthatta,hogy kérdező viszont igen. Így szexuálisan és érzelmileg is visszaélt a helyzetével!
2022. aug. 22. 12:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem, hogy a 21. században még mindig ott tartunk, hogy a nőnek nem szabadna ennyire olcsón adnia magát... volt egy jó éjszakájuk, meg kell ezeket a különleges élményeket is tapasztalni, nem kell szapulni valakit, aki lefeküdt a randipartnerével.

Azzal azonban egyetértek, hogy elképzelhető (de persze nem biztos), hogy csak próbált kedves lenni, nem akart megbántani. Valószínűleg mást keres, és ugyan sok romantikus film sugallja azt, hogy kialakulhat több, nekem az a tapasztalatom (magam és a barátaim körében is), hogy ahol megvan a KATT és működik, az működik, ami pedig nem ilyen egyszerű az csak hosszas szenvedéshez vezet és akár évekbe is kerülhet az életünkből (amit akár azzal a különleges emberrel is eltölthetnénk, akivel tényleg passzolunk).

2022. aug. 22. 15:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyáltalán nem használt ki, nem ígért semmit, nekem is csak most kezdtek kialakulni az érzéseim, kezdetben én is úgy gondoltam rá, mint egy alkalmi kapcsolat, és egyáltalán nem bánom, hogy volt köztünk valami. Nem gondolnám, hogy csak meg akar nyugtatni, mert még utólag ő írt rám, hogy mennyire gyönyörűen éneklek (akkor látott egy videót rólam) és hogy szívesen eljönne élőben is meghallgatni. És utána is nézett a daloknak amiket éneklek, mert többet is említett, tehát meghallgatta a hosszú videókat. Az, hogy emberileg kedvel, meg onnan gondolom, mert nem bírtuk abbahagyni a nevetést egymás társaságában, és bizalmas dolgokat osztott meg velem, mondván, hogy úgy érzi velem nagyon jól lehet beszélgetni ilyen mély témákról és kiváncsi és ad véleményemre. De ezektől függetlenül megtudtam, hogy szerelmes egy tőlem egész más típusú nőbe, csak a nő elutasította
2022. aug. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!