Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti lusták vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti lusták vagytok csajozni?

Figyelt kérdés

Sok férfi lusta ahhoz, hogy oda menjen egy csajhoz ismerkedni. De azt elvárja, hogy legyen barátnője.

Ti is ilyenek vagytok?

2023. márc. 5. 15:22
A kérdező szavazást indított:
Nem ismerkedem, mert meguntam az elutasítást
Igen szoktam csajozni
44 szavazat
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%
Aha.
2023. márc. 5. 15:25
 2/43 anonim ***** válasza:
21%
Minek csajozzak ha pénzért is megkapom mit akarok?
2023. márc. 5. 15:26
 3/43 anonim ***** válasza:
89%
Igen, személy szerint én igen. Úgy vagyok ezzel, hogyha összejön spontán, akkor állok elébe, izgatottan várom, de erőltetni nem fogom, ezen az időszakon már túlvagyok :)
2023. márc. 5. 15:29
 4/43 anonim ***** válasza:
87%
Nem lustaság hanem inkább kiábrándultság miatt de én már egy jó ideje csak prostizom.
 5/43 anonim ***** válasza:
96%
Sok energia , feleloseg.
 6/43 anonim ***** válasza:
82%

Maradok a prostiknál, most úgyis az élelmiszerár válság miatt 60%-kal nőtt a rosszlányokos prostik száma Pesten, az utcaiaké meg állítólag több mint duplájára nőtt.

Szóval ez nekem jó hír.

2023. márc. 5. 15:31
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Én a kevésbé szépeket elfogadom ha beesik, a szebbekért megmozdulok!
2023. márc. 5. 15:34
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Mennék én édesanyám de nem megy könnyen önbizalomhiányosan. 1-2megcsalás,sorsok elutasítás kicsinált.
2023. márc. 5. 15:41
 9/43 anonim ***** válasza:
84%
Minek ? Megalázzanak az elutasítással?
2023. márc. 5. 15:44
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
A nyugodt életemet és a saját szájam íze szerint felépített egzisztenciámat kéne félredobni. Ahhoz nagyon meg kéne mozdulnia bennem valaminek, hogy ezek a tényezők másodlagosak legyenek. Nekem egy pina nem ér ennyit. Én is felnőttem és válogatok, mert megtehetem. Ha semmim nem lenne, akkor nem lennék ennyire válogatós. Talán anyagiasnak tűnhetek, de megdolgoztam érte. Tételezzük fel, hogy mamihoteles időszakodból kilépve végre megveszed a 10-12 év alatt összehozott kecódat. Egy puncu meg azt mondaná neked, hogy nem tetszik a falad színe fessük át. Egy pöppet idegállapotba kerülnék máúnika! Egy kapcsolat együttjár az összeköltözéssel a későbbiekben nyilván. Több, mint valószínű a csaj ülne a tutiba nem én, mert én megteremtettem magamnak. Talán később ezt is megunom és hajlandó leszek kompromisszumokra. A legjobb viszont az volna, ha olyan puncu lenne akinek ugyanezek megvannak. Persze az összeköltözés így is elkerülhetettlen lesz a puncuval.
2023. márc. 5. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!