Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti férfiak! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti férfiak! Titeket nem zavar, hogy túl sok külföldi férfi jön Budapestre csajozni?

Figyelt kérdés
Csak őszintén!
2019. dec. 30. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem igen rúghatnak labdába.
2019. dec. 30. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nincs így. A külföldieknek a hookupok kellenek, nem vagyunk egy célközönség. Ráadásul a többség rondább is, mint egy átlagos magyar.
2019. dec. 30. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez hol érint? Akiket ők keresnek az tőlem igen távol álló tipus.
2019. dec. 30. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem, mivel én sokkal többet tudok nyújtani mint egy buliturista, mindenféle szempontból. Ellenben amikor én megyek csóró országokba (pl dél-kelet ázsia), ott punciban úszok, szóval ha zavarna is, akkor is elfogadnám hogy ez a világ rendje.
2019. dec. 30. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Csomó csaj is jön. De egyébként a magyar nőknek tényleg "hírük van" külföldön, nekem már több országban is mondták, amikor megtudták, hogy magyar vagyok.
2019. dec. 30. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt a bizonyíték, hogy Orbán beengedi a migránsokat. Lekúrják a nőinket.
2019. dec. 30. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

:D

Eddig kb. ilyen külföldiekkel találkoztam:

néger srác, megragadja a karom, You are so beautiful, alig tudok szabadulni

néger srác, akit nem lehet lerázni

részeg britek, akik felrántották a barátnőm szoknyáját, majd az egyikük hányt

hát ez hatalmas konkurencia

az értelmesebbeknek meg már van barátnője.

2019. dec. 30. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!