Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg/akad ki egy lány azért, mert olyan foglalkozásom van, amit ő nem csinálna?
IT területen dolgozom, és a miután írtam, ezt a választ kaptam "nagyon távol áll tőlem, utálom a számítógépeket, engem rá nem lehetne venni, hogy ezt csináljam..."
Utána végig elég szűkszavú volt, érezni lehetett a válaszaiból, hogy ez nem tetszett neki, és meg van sértve, de én sose vártam volna el, hogy értsen ahhoz, amit én csinálok, vagy bármennyire is érdekelje. Nekem mindegy, mivel foglalkozik a másik, én se lennék pl. fogorvos vagy pszichológus, mert én meg ahhoz nem értek, soha nem is érdekelt az a terület, de nem zavarna, ha a másik ezt csinálja. Sőt, talán nem is baj, hogy más terület, mint az enyém.
6
Pénzügyesként mondom, hogy az azért más. :D Suliban egy nyomorult "Hello world"-öt nem tudtam leprogramozni, felhasználóként viszont gond nélkül működtetem a programokat.
Ettől függetlenül elég ordas nagy hülyeségnek tűnik ez a hisztiszerű akármi, amit a szóban forgó csaj letolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!