Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabb típusú férfiak (pl. mérnök, építész, ügyvéd) művészetis lány iránt érdeklődnétek, szimpatikus lenne nektek, vagy ellenszenves lenne emiatt?
Érdekelne mit gondoltok, mennyire számít a nagyon eltérő terület.
Az építésszel még vannak közös pontok, részben az építész is művész. Viszont más, komoly, határozott személyiséget, kiállást igénylő szakmákban tevéknyekedők vagy tanulók, ti mit gondoltok?
Van aki szereti hallgatni művészettel kapcsolatos témákat, van aki nem tud nagyon hozzászólni, és van aki lenézően viszonyul hozzá.
Vannak a tipikusan hivatalos megjelenést kívánó, ing nyakkendő/öltönyös szakmák pl.
ügyvédek, mérnökök.
Aki ilyen területen dolgozik, nektek mi a véleményetek?
Kort, és foglalkozást is írjartok kérlek, csak így hozzávetőlegesen is elég, ahogy a kérdésben szerepel. :)
Szia. Én villamosmérnöknek tanulok és szeretem a művészeti dolgokat is, érdeklődöm minden iránt. Szóval nem zavarna, sőt tetszene is mert nem csak az én dolgaimról lehetne beszélgetni az ismerkedés során.
21/F
Nem rajongok a szentimentális lányokért. Nem a szakmájukkal van bajom, hanem egyszerűen nem jövök ki velük. Az első barátnőm programozó, a második orvos, a harmadik biológia-testnevelés szakos tanár volt, a mostani párom pedig idegkutatással foglalkozik. Nem végzettség alapján szelektáltam, de mindig ilyen nők találtak be igazán.
Én mérnök vagyok.
Én művészként mondom, hogy felejtős. 37/n vagyok, sok kapcsolattal és ismerkedéssel a hátam mögött. Amúgy nem vagyok a kimondottan ketyós-alteros sztereotíp "művészetis", és soha nem is voltam, nagyon sokmindenben gyakorlatias és taloraesett vagyok, de ugyanakkor nagy álomvilágom van. Nagyon más az érdeklődési körünk az ilyen férfiakkal. Exemet pl nagyon szerettem mint embert (informatikus volt), de szörnyű volt ráébredni, hogy nem tud kreatívan gondolkodni, nincs hobbija, és nem érti, nekem miért jó a plafont bámulva álmodozni. Persze elfogadta, de nem tudtam ezeket a dolgokat megosztani vele.
Viszont a művészfajta fickókkal van egy nagy gond, a legtöbbjük egy önállótlan lusta dög, nulla egzisztenciáva, nehéz olyat találni, aki egyensúlyba tudja hozni a saját belső világát a realitással.
Szeretem, ha elmegyünk megnézni egy galériát, vagy valami különleges zenét mutat a párom, időnként jólesik filozofálgatni ennek-annak az esztétikáján, jelentésén, stb.
Viszont sokkal könnyebben élem meg ezeket olyasvalakivel, akit csak hasonló amatőr szinten foglalkoztatnak. Akinek ez a szakmája, körülbelül úgy érezné magát velem, mintha egy óvodással lenne.
29, kutatómérnök
Nekem csak éretségim van,szóval az én véleményem semmit sem ér itt,hiába beszélek 4 nyelven és több ingatlanom is van.A fene egye meg,veszek egy diplomát magamnak hátha a nők szemébe alkor értékesebb leszek :)
Nagyon kis lány lehetsz még kevés élettapasztalattal,hq igy gondolkozol még.
30F mérnökinformatikus
Erősen kétlem hogy kizáró ok lenne ez egy kapcsolatban. Akinek volt már valaha is párkapcsolata az tudja hogy ettől jóval nagyobb problémák merülhetnek fel mintsem hogy kinek mi az érdeklődési köre.
Mérnökként meg nagyon nyitott vagyok minden téren. Erősen érdeklődő és kíváncsi a természetem és remek beszélgetőpartner is egyeben.
30F gépészmérnök vagyok. Incel amúgy, szóval a véleményem nem releváns.
Első hallásra az ilyen emberekről eléggé lenéző véleményem van. Ha további ismerkedés során kiderül, hogy az illetővel vannak közös pontjaink, két lábbal a földön jár (de legalább képes erre, ha szükséges) illetve képes önálló életre is (van stabil, megbízható és számára elegendő jövedelme), akkor ez egyáltalán nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!