Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek pilóta, ügyvéd, építész stb. a férje?
Elméletileg ezek a legvonzóbb szakmák, ti egyetértetek ezzel?
Elmesélnétek, hogy ismerkedtetek meg, volt köze a szakmához, esetleg munka kapcsán találkoztatok?
Ezt nem teljesen értem. Arra gondolsz, hogy valaki úgy választ párt magának, hogy mi a szakmája?
Amúgy ezeket a szakmájukat pont kerülném, mert a pilótát félteném, az ügyvéd meg az épitész mindig dolgozna, nem érne rá együtt lenni.
1. Nem az alapján választott, csak mondjuk adott egy kis pluszt. És többeket ismerek, akik hasonló vagy ugyanaz a szakmája.
Ezért érdekelne, hogy akiknek teljesen más, ők hogy talékoztak. :)
2. Jogos :)
Csak nem akartam mindent felsorolni.
Illetve az a top 10ben a veszélyes szakmák közé tartozik, mint a katona,rendőr.
Inkább a biztonságosabbakat írtam.
És ti hogy ismerkedtetek meg?
3. Köszi :)
Nem értem, a "stb."-t, szerintem semmi közös nincs ezekben a melókban.
A pilóta menő, mert repülőb*zi vagyok :D
Ügyvédeket eddig csak karót nyeltet ismertem, nem vonzanak.
Az építész tetszik, mert kreatív szakma, én is kreatív ember vagyok.
Léteziknek top listák, amin felsorolják a legvonzóbb szakmákat, és azok közül volt ez a három :)
Vállalkozó, mérnök, bankár és hasonló társdalmilag elismert szakmák. Illetve a hősies, egyenruhás szakmák, mint a korábban említett rendőr, tűzoltó stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!