Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg/akad ki egy lány azért, mert olyan foglalkozásom van, amit ő nem csinálna?
IT területen dolgozom, és a miután írtam, ezt a választ kaptam "nagyon távol áll tőlem, utálom a számítógépeket, engem rá nem lehetne venni, hogy ezt csináljam..."
Utána végig elég szűkszavú volt, érezni lehetett a válaszaiból, hogy ez nem tetszett neki, és meg van sértve, de én sose vártam volna el, hogy értsen ahhoz, amit én csinálok, vagy bármennyire is érdekelje. Nekem mindegy, mivel foglalkozik a másik, én se lennék pl. fogorvos vagy pszichológus, mert én meg ahhoz nem értek, soha nem is érdekelt az a terület, de nem zavarna, ha a másik ezt csinálja. Sőt, talán nem is baj, hogy más terület, mint az enyém.
Kevésnek érzi magát hozzád. Vagy szimplán csak egy életunt nő aki mások lehúzásából remél magába életet meríteni.
Vagy valójában irigy, meg nem akarja kimutatni hogy jó az amit csinálsz, -mert miért volna nem jó-, szóval leplezni próbálja hogy nagyon is bejössz neki.
Bármelyik is az, ez egy mentálisan problémás nő, mégpedik súlyosan.
Kuka.
Ja és a válasza hogy "pénzügy" és ennyi. Vagy kamuzik és köze sincs hozzá, vagy szimplán egy idióta.
Kicsit túráztasd még, lehet kiderül hogy takarítónő a raffi bankban.
Mindenesetre erre a nőre ne alapozz kapcsolatot ha így lehúz, nert észre sem veszed és sikerülni fog neki ha magad mellett tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!