Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az emberek véleménye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az emberek véleménye a baráti körből való ismerkedés kérdésében?

Figyelt kérdés
Amikor évek óta egyazon baráti körhöz tartozók jönnek össze, szerintem kissé béna, meg gyerekes. Az egyik fél részéről úgyis csak megalkuvás.
2023. márc. 6. 16:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
Sosem csináltam.
2023. márc. 6. 16:38
 2/25 anonim ***** válasza:
38%

A mostani barátnőm sem baráti körből való, hanem itt ismertem meg az oldalon.

#1 voltam.

2023. márc. 6. 16:39
 3/25 anonim ***** válasza:
65%

Miért lenne megalkuvás?

2es.. köszönjük, de a kutya nem kérdezte:D

2023. márc. 6. 16:41
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyjából 5 fős baráti köröm, ebből az egyik barátnőm meg az egyik barátom kb 4 éve össze jött, azóta együtt vannak

Állítólag régóta buktak már egymásra, most boldog kapcsolatban élnek, összeköltöztek stb

2023. márc. 6. 16:41
 5/25 A kérdező kommentje:
Évekig egy társaságban vagytok, és addig semmi, majd egyszercsak egy pár vagytok? Teljesen érthetetlen számomra.
2023. márc. 6. 16:42
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Számodra lehet. Más számára meg nem.

Nem csak első látásra lehet szerelem.

2023. márc. 6. 16:44
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Elofordul siman. Az ember eleg sokat valtozik par ev alatt, lehet eleinte nem tetszettek egymasnak, vagy csak az egyik felnek a masik, nem kulsore, hanem belsore inkabb, mert fiatalon meg gyerekesebb volt, de par evvel kesobb rajon, hogy egy normalis felnott ember lett az illetobol, akivel tok jo par lennenek.
2023. márc. 6. 16:45
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

4#es vagyok

Neem, elkezdtek külön-külön is találkozgatni néha, náluk is rendesen kialakult, elmentek randizni a társaság nélkül ugye, egyre többet voltak kettesben

Mikor össze jöttek hivatalosan is, addigra mindannyian tudtuk már hogy minimum kavarnak

2023. márc. 6. 16:45
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Érthetetlen számodra jól írtad, számomra érthető. Azért mert annyi történt, hogy egymásba szerettek, sőt lehet az egyik vagy mindkettő már az összeismerkedés alatt nem túl barátságos gondolatokat, érzéseket táplált egymás iránt.
2023. márc. 6. 16:47
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
Mi is így jöttünk össze, hogy két évig barátok voltunk. Én csapódzam utoljára a baráti társasághoz. Tetszett, de tudtam, hogy akkor szakított, ráadásul az exe még nem is hasonlít rám. Úgyhogy amikor bepróbálkozott, nem akartam pótlék lenni, és hárítottam. Aztán egy ottalvós buli előtt beszélgettem a lányokkal, és elmondtam. Vele is beszélgettek, mint kiderült. Aztán addig kavarták a lapokat a lányok, hogy kettesben maradtunk estére. Reggel indult a buszunk. Jobb híján beszélgettünk, aztán rájöttünk, hogy mindketten többet érzünk, csak bénák voltunk. Azóta házasság meg két gyerek lett a dologból.
2023. márc. 6. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!