Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyások, nektek nehéz párt találni?
1 éve van kutyám. Sose gondoltam volna, hogy emiatt nehéz lenne párt találni, mert sok férfi szereti a kutyákat, de valahogy azóta folyton olyanokba botlok, akik vagy nem szeretik (legalábbis a benti) kutyákat, pedig direkt nem szőrhullató fajtát választottam, semmi nyoma nincs annak, hogy kutya van a lakásban, vagy mondjuk allergiás rá. Pedig az enyém hipoallergén, de ez a konkrét pasi nem is a szőrre allergiás, hanem valami másra, és pl. lovak közelében sem lehet emiatt, szóval nem kamu.
Nem értem, miért ilyen nehéz kutyával párt találni, vagy csak én vagyok peches? Ha volt is olyan, aki szereti őket és nem allergiás rájuk, azzal meg más miatt nem működött a kapcsolat. De 5-ből 3 ismerkedés már kapásból emiatt fuccsol be és szerintem ez nem normális dolog. Szinte az összes párnak van kutyája, akiket ismerek, akkor nekem miért olyan nehéz? Nektek mik a tapasztalataitok?
Nem szeretem a kutyákat. A volt barátnőm kutyás (is) volt, de nekik kint voltak az udvaron a kutyák, és amikor jöttem hozzá, akkor nem engedte őket a közelembe, a lakásba meg nem jöhettek be. Így el voltam a csajjal.
De abba nem mentem volna bele, ha együtt élünk, akkor legyen kutya, abba meg pláne nem, hogy panelban tartsuk.
Hosszútávú kapcsolatot nem tudnék elképzelni semmilyen állatos emberrel, mert nem akarok állatokkal együtt élni egy lakásban. Bár úgy gondolom, hogy ha egy állatbarátnak tényleg fontos vagyok, az ezt tiszteletben fogja tartani. A párkapcsolat ugyanis lemondásokkal is jár, én is lemondok számos olyan dologról, amit szeretek, ha a másikat az zavarja.
#5 köszi, a facebookot megpróbálom. Kutyasulikban voltam már, de ott mindig párral voltak a pasik🥲
#6 a háziállat és a gyerek nem tartozik kompromisszum kérdéskörbe. Legalábbis nálam nem. Vagy azzal együtt szeressen valaki, vagy keressen mást. A gyerekedet sem dobnád el, csak mert valakinek nem tetszik a létezése.
Macskám van, aki ráadásul lassan 8 éves 'öregúr' lesz, szóval a kutyások eléggé kiesnek nálam, ráadásul alapból kicsit félek is a kutyáktól.
De úgy látom, hogy a kutyások nem indulnak sem rosszabb, sem jobb helyzetből az ismerkedés során. Annyi a titok, hogy másik kutyás vagy kutyákat szerető partnerrel kell ismerkedniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!