Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kutyások, nektek nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyások, nektek nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

1 éve van kutyám. Sose gondoltam volna, hogy emiatt nehéz lenne párt találni, mert sok férfi szereti a kutyákat, de valahogy azóta folyton olyanokba botlok, akik vagy nem szeretik (legalábbis a benti) kutyákat, pedig direkt nem szőrhullató fajtát választottam, semmi nyoma nincs annak, hogy kutya van a lakásban, vagy mondjuk allergiás rá. Pedig az enyém hipoallergén, de ez a konkrét pasi nem is a szőrre allergiás, hanem valami másra, és pl. lovak közelében sem lehet emiatt, szóval nem kamu.

Nem értem, miért ilyen nehéz kutyával párt találni, vagy csak én vagyok peches? Ha volt is olyan, aki szereti őket és nem allergiás rájuk, azzal meg más miatt nem működött a kapcsolat. De 5-ből 3 ismerkedés már kapásból emiatt fuccsol be és szerintem ez nem normális dolog. Szinte az összes párnak van kutyája, akiket ismerek, akkor nekem miért olyan nehéz? Nektek mik a tapasztalataitok?

2023. márc. 5. 09:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy valaki nem akar együtt élni állatokkal, nem jelenti azt, hogy nem szereti őket.
2023. márc. 5. 12:17
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

Sztm se kell egy normális kapcsolatban ilyen dolgokról lemondani. Se kutyáról, se semmiről.

Nekem 2 németjuhász van, a lakásba egy Yorki és egy szakállas agáma.

Nem igazán éreztem hátrányát eddig.

Mondjuk én a lányom miatt se éreztem azt hogy hátrányba lennék.

N 31

2023. márc. 5. 12:19
 23/28 anonim ***** válasza:
A haziallat nem egyenlo a gyerekkel, megis, ez kb ugyanaz a dilemma, mint az elvalt, gyerekes szulok esete. Ott is vizvalaszto, hogy a masik fel elfogadja-e, hogy van egy-ket gyerek is a kepben. Akinek ez nem fer bele, ott sem kell tovabb eroltetni. Szerintem gyerek is lehet ugyanolyan akadalyozo tenyezo.
2023. márc. 5. 12:45
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

"Egy jó kapcsolatban el sem kell addig jutni, hogy le kelljen mondani a kutyáról."

Az én definícióm szerint egy jó párkapcsolatban vannak lemondások is. Lemondani a cigiről, lemondani azokról a barátokról, akik fontosak, de rossz ajtókat nyitnak ki. Lemondani egy jól fizető külföldi állásról, stb. Nálam benne van az, hogy az illető lemondjon az állatról, ha kellek neki.

Én ugyanis nem akarok állatokkal együtt élni, főleg egy panelban nem.

Ahogyan a #21-es mondta, az, hogy valaki nem akar állatokkal együtt élni, nem jelenti azt, hogy nem szereti őket. Bár a kutyákat nem bírom, de azért egy macskával kertes házban (talán) ki tudnék jönni, mert azoknak jobb stílusa van, mint a kutyáknak, sokkal önállóbbak, így sok vizet nem zavar.

Mondjuk van olyan kutya, aki tényleg a légynek sem árt, és el van magának, de többségük túl eleven, állandó törődést igényel, és számomra nem fér bele az, hogy a kutya jó kedvére is tegyek, meg költsek rá. Bőven elég, ha a mai rohanó világban egy kis önismeretre, meg a páromra jut idő.

Amúgy a cégnél, ahol dolgozom, pont azért küldték el az egyik telephelyről a kutyát, mert csak hátrány volt belőle. Folyton rohanni kellett utana, ráadásul gyáva is volt, bárkit beengedett. Szóval jobbnak látta a vezetőség, ha elviszik onnan, mert csak plusz munkát adott.

2023. márc. 5. 12:54
 25/28 anonim ***** válasza:
61%

#24:

Mit nem lehet azon megérteni, hogy azért NEM kell lemondani semmiről, mert már össze sem jövök olyan emberrel aki nem szereti hogy a lakásban tartok kutyát???

Egyébként már nincsenek kutyáim, de mindegy.

Egyik fél sem vár el semmilyen lemondást ha már az első randin kiderül hogy az egyik állatot tart a lakásban és a másik nem szeretne ilyen kapcsolatot akkor már össze sem jönnek egymással. Mindenki éli tovább az életét ahogy eddig is.

Ugyanez van a cigizéssel, alkohollal, drogokkal.

Én sem élnék együtt senkivel aki cigizik, de nem is akarom hogy lemondjon róla, hanem már a megismerkedéskor közlöm vele hogy köszi de ebből nem lesz kapcsolat.

Nem tudom milyen nagy lemondásokról beszélsz, mikor már eleve össze se kell jönni azzal akivel nem passzolunk ilyen téren!?

2023. márc. 5. 13:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Megértem.

De én arról az esetről beszéltem, amikor egy kutyás ember beleszeret egy nem kutyásba.

A szerelemben amúgy sem a logika alapján működnek a dolgok, ezt fejtegetem már egy ideje.

2023. márc. 5. 13:18
 27/28 anonim ***** válasza:
76%
En nem mondanek le a haziallatomrol senki kedveert. Nem kenyelmi faktor, vagy minek nevezte itt valaki, hanem egy erzo eloleny, akiert felelosseget vallaltam, mikor orokbe fogadtam. Aki ezt varja el, az onzo, mert keptelen elviselni, hogy a masik figyelme ne kizarolag ra iranyuljon. Az ilyen ember gyereket se vallaljon, mert ott aztan meg foleg nem o lesz a vilag kozepe.
2023. márc. 5. 13:19
 28/28 anonim ***** válasza:

#26:

Már a szerelem sem fog kialakulni, mert amint összeismerkedik egy kutyás valakivel azonnal (első randin) elmondja hogy pl: van két kis termetű kutyája a lakásban.

Ha a másiknak ez nem jön be akkor befejezik a további ismerkedést.

Ki SEM tud alakulni semmilyen mélyebb kötődés, mert elköszönnek egymástól.

Én anno mindenkinek elmondtam első körben hogy "kutyás vagyok". Akinek nem tetszett az ment tovább a dolgára. Sosem volt ebből baj, sosem kellett egyik félnek sem lemondani semmiről.

Inkább akkor van ebből baj ha egy már meglévő párkapcsolatban találja ki hirtelen az egyik fél hogy ő benti kutyát vagy macskát akar. Na ott már tudni kell megegyezni.

2023. márc. 5. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!