Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nálatok hogy-hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok hogy-hogy nem okoz frusztráltságot, depressziót, ha már évek óta hiába kerestek párkapcsolatot, nem jön össze? A férfiakat sokkal jobban megviseli lelkileg, ha nem találnak párt, ti viszont simán elvagytok társ nélkül is. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 18:38
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
83%
Mert elvagyunk szex nelkul, olelgetjuk a kutyat
2023. febr. 27. 18:41
 2/47 anonim ***** válasza:
91%
Mert kevesebbet kapunk egy átlagos kapcsolattal. Szerintem a férfiak többségének a kapcsolat LÉTE fontos, míg a nőknek a kapcsolat MINŐSÉGE.
2023. febr. 27. 18:41
 3/47 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez nem nem függvénye, hanem személyiségé főleg. Nekem pl. a szex nem annyira központi dolog az életemben, hogy szenvedjek csak azért, mert nincs - akkor élvezem, amikor olyannal csinálom, aki iránt többet érzek és megbízom benne. Ezen felül meg megtanultam a boldogságot nem fekete-fehérként kezelni, hogy vagy van, vagy nincs, hanem egy skálaként, és bizonyos szinten magamat boldoggá tenni - lettek egyedül is végezhető hobbijaim, sőt színházba, moziba stb. is eljárok egyedül, ha barátot 6 havert sem találok, akit érdekelne vagy aki ráér (főleg mostanában, ahol egyre több korombeli barátnőm "telepedik le" és szül gyereket).
2023. febr. 27. 18:42
 4/47 anonim ***** válasza:
94%

Mert szoros a kapcsolatom az anyukámmal, és a barátnőimmel is, nem vagyok full magányos.

Orgazmusra ott a vibrátorom, jobb mint az összes eddigi szexpartnerem.

2023. febr. 27. 18:42
 5/47 anonim ***** válasza:
94%

A férfiakat megviseli? Ahhoz képest elég sok elvan szexkapcsolattal is, érzelem nélkül.

Engem azért nem visel meg, mert jobb egyedül, mint azokkal a pasikkal, akikkel eddig voltam xd Najó vannak köztük rendesek is, de azok meg külsőre nem az eseteim soha. Murphy. De remélem egyszer engem is megtalál az igazi, mindig remélni kell a legjobbakat.

2023. febr. 27. 18:44
 6/47 anonim ***** válasza:
8%
Csupa tartalmas női sors....magányos színház, vibri, kutya, anyuci. Isten áldása lesz, ha nem szaporodtok.....
2023. febr. 27. 18:54
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert jóformán fogalmam sincs, milyen egy jó kapcsolatban lenni.

Ahol tényleg olyan emberrel vagy, akivel megvan az összhang.

Akivel hasonló az érdeklődési körünk is, aki nem csak otthon akar ülni, vagy nem csak a haverjai a mindenek, stb.

Én már feladtam.

2023. febr. 27. 18:55
 8/47 anonim ***** válasza:
94%
Na a 6-os szemlélteti a problémát. Ezzel élni szerinted boldogság?
2023. febr. 27. 18:58
 9/47 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert a nőknek a férfiak jelenléte okoz frusztráltságot meg depressziót.
2023. febr. 27. 18:58
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

#7 meg aki nem kihasználni akar, aki nem kontrollmániás, lusta…

Ja és akire fel is lehet izgulni, mert vakok mi sem vagyunk.

2023. febr. 27. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!