Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok hogy-hogy nem okoz frusztráltságot, depressziót, ha már évek óta hiába kerestek párkapcsolatot, nem jön össze? A férfiakat sokkal jobban megviseli lelkileg, ha nem találnak párt, ti viszont simán elvagytok társ nélkül is. Miért van ez?
A férfiak azért lesznek frusztráltak, mert nincs csicskáztatható házvezetőnő, nincs potyakaja és ingyen szex. Nincs akin uralkodni tudjanak, nincs meg a biztonság nekik.
Míg a nők java képes az egész eddigi kapcsolatát felrúgni egy jobb reményében, addig a férfiak mindent akarnak. Megtartják a fix kapcsolatot ahova hazamennek, akikkel haladnak előre az életben, mellette pedig ott van(nak) a szerető(k) akikkel a szexuális vágyaikat élik meg, netán közös programokat szerveznek, mint fiatalon.
Ha valamelyik nincs meg, esetleg mindkettő, az elég frusztráló lehet számukra. 🤷🏻♀️ Csak ilyenkor szabad elgondolkozni, fordított esetben hogy esne?
6: ezerszer jobb, mint egy szar kapcsolatban fuldokolni, ahol nem vagyok megbecsülve, nem érzem jól magam a másik mellett... volt párkapcsolatom is, hosszú, jó sok évig jó, de a végén egyszerűen már nem volt kielégítő semmilyen téren.
Egyébként meg a környezetemben a kifejezetten látványosan "kerek", azaz önmagával harmóniában élő, nem megkeseredett, vidám nők között több az egyedülálló, mint a családos (ennyit arról, hogy mennyi örömet okoz MINDEN nőnek a maszatos puszika). Persze a családosok között is van ilyen, de ott is azok, akik tudatosan választottak párt.
Úgy hogy már voltam olyannal akibe nem voltam szerelnes csak nem akartam egyedül lenni. Rohadt szar volt egyszer fordult elő még gyerekként. Illetve voltam bántalmazó kapcsolatban is ami rádöbbentett arra, hogy sokkal többet érek mint gondoltam, egyedül sokkal könnyebb előre haladnom.
Ha hiányzik a szex ott a vibrátorom (életem legjobb partnere), nincs ki basztasson, ha akarok nem főzök, hanem eszek egész nap szenyót, esténként elférek az ágyban. Megtanultam magam elfogadni és szeretni. Így nem leszek depressziós. Szeretek magamban egyedül elleni, élvezni az életet a csendet a nyugalmat. Ha szeretet kell ott a nyuszim.
Nekem kegyetlen ölelés nélkül, szeretet nélkül. Nevetés nélkül.
De csak d.gni akarnak, ezzel indítsnak és első kérdéseik milyen pózt szeretek miota nincs oasim van e hiányom fel jöhetne e.
Öö.. hát nekem ez sem szeretet ez sem ölelés ez sem nevetés.
Lapozok tovább.
Most komolyan azt hiszitek hogy mi férfiak nem vágyunk igazi társra?
Tényleg ösztönlény csicskáztató neandervölgyi vagyunk szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!