Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak, vagy a lányoknak rosszabb lelkileg az ha nem kellenek az ellenkező nemnek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 11:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem lelkileg ugyan annyira.
A lányoknál annyival rosszabb ha már azoknak a férfiaknak sem kell akik megdugnának mindent!
Férfiaknak meg azért rossz mert nekik kell elhívni egy csomó olyan lányt is akik le se szarják!
2/8 anonim válasza:
egy lelki problémás embernek. De aki nem ilyen azoknak is szar nyilván.
Szerintem alkatfüggő. De sztem több az incel, mint a femcel.
3/8 anonim válasza:
Szerintem a férfiaknak. Nyilván egy nőt sem érint jól, de ha csak megnézed az oldalt, ez is férfiakkal van tele inkább.
4/8 anonim válasza:
A nők jobban kapálóznak hogy kapcsolatuk legyen. Az ismeretségi körömben elég sok egyedülálló férfi van, egész jól elvannak, melóznak, tesznek-vesznek, horgászgatnak,néha egy-két prostihoz elugranak azt jóvanaz.
6/8 anonim válasza:
nekem ronda pasiként elég szar volt évekig de elkezdtem prostizni és jobban megértettem a nőket még a hozzám hasonlóakat is hogy nekik sem kellek. Őszintén mondom elfogadom hogy egyedül leszek és meg is értem mondjuk ettől még fáj hogy sosem fogok szeretni senkit és engem sem.
7/8 anonim válasza:
Fiúknak. Lányoknál azért nem nagyon van olyan, hogy nem kellenek senkinek...:DDDD
8/8 anonim válasza:
A férfiaknak, pláne szex terén...
Sokkal több nő biszex mint férfi...a nők sokkal hamarabb szexelnek egy másik nővel...
Míg egy férfi inkább marad egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!