Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúknak, vagy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak, vagy a lányoknak rosszabb lelkileg az ha nem kellenek az ellenkező nemnek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem lelkileg ugyan annyira.

A lányoknál annyival rosszabb ha már azoknak a férfiaknak sem kell akik megdugnának mindent!

Férfiaknak meg azért rossz mert nekik kell elhívni egy csomó olyan lányt is akik le se szarják!

2022. dec. 29. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:

egy lelki problémás embernek. De aki nem ilyen azoknak is szar nyilván.

Szerintem alkatfüggő. De sztem több az incel, mint a femcel.

2022. dec. 29. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a férfiaknak. Nyilván egy nőt sem érint jól, de ha csak megnézed az oldalt, ez is férfiakkal van tele inkább.
2022. dec. 29. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
A nők jobban kapálóznak hogy kapcsolatuk legyen. Az ismeretségi körömben elég sok egyedülálló férfi van, egész jól elvannak, melóznak, tesznek-vesznek, horgászgatnak,néha egy-két prostihoz elugranak azt jóvanaz.
2022. dec. 29. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő, nem nemi szerv.
2022. dec. 29. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
nekem ronda pasiként elég szar volt évekig de elkezdtem prostizni és jobban megértettem a nőket még a hozzám hasonlóakat is hogy nekik sem kellek. Őszintén mondom elfogadom hogy egyedül leszek és meg is értem mondjuk ettől még fáj hogy sosem fogok szeretni senkit és engem sem.
2022. dec. 29. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiúknak. Lányoknál azért nem nagyon van olyan, hogy nem kellenek senkinek...:DDDD
2022. dec. 29. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:

A férfiaknak, pláne szex terén...

Sokkal több nő biszex mint férfi...a nők sokkal hamarabb szexelnek egy másik nővel...

Míg egy férfi inkább marad egyedül

2022. dec. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!