Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok hogy-hogy nem okoz frusztráltságot, depressziót, ha már évek óta hiába kerestek párkapcsolatot, nem jön össze? A férfiakat sokkal jobban megviseli lelkileg, ha nem találnak párt, ti viszont simán elvagytok társ nélkül is. Miért van ez?
"csak ők kevesen vannak, nyilván van is párjuk."
Nem akarom félreérteni, de te meg nem is fogod fel a másik ember érvelését!
Nézd, viccen kívül volt olyan pasim (egész sokáig), akinél sokkal kielégítőbb partner a vibrátorom 😂
Ami minden mást illet, van ezer dolgunk, családunk, barátunk, érdeklődési köreink, programjaink, minden, amitől egy élet tartalmas. Ha netán betoppan életem szerelme, szuper, ha nem, akkor is tök jó életem van, nem sok mindenen változtatnék. Neked is ezt kívánom.
"Nem akarom félreérteni, de te meg nem is fogod fel a másik ember érvelését!"
Nem érvelsz, direkt félreérted, játszod a hülyét. Pontosan érted, miről van szó. Mindenki más is.
Aki privatban irkalt, hogy nem hianyzik-e a szeretet, stb, annak uzenem, hogy szerintem aki eleve szeretetben nott fel es vannak tartalmas egyeb kapcsolatai, az nem ul otthon szomoruan, hogy bar lenne valaki, aki szereti. Lehet ez is egyenfuggo, de nem, nekem soha nem hianyzott szinglikent egy random ferfi szeretete, mikor nem is volt kepben senki. Eleg sok mindent vissza lehet vezetni a gyerek-szulo viszonyokra, szerintem akit csak ugy felneveltek, de nem foglalkoztak vele kulonosebben, annak lehet jobban hianyzik egy tars ugy altalaban. Vagy aki nehezen alakit ki barati kapcsolatokat is, lehet ugy van vele, hogy neki eleg lenne egy par, akivel szeretik egymast.
De mondjuk egy egeszseges hatterrel rendelkezo ember, akinel minden oke, nem ertek komoly csalodasok sem, az valahogy ugy allhat hozza, hogy szeretne part, ha akad megfelelo jelolt, de nem foglalkoztatja a tema napi szinten, mint megoldando problema.
Ez meg valoszinuleg egyaltalan nem reprezentativ, csak a sajat kornyezetemben vettem eszre, hogy a sracoknak altalaban zurosebb a csaladi hatter. Foglalmam sincs, van-e ennek valami alapja, a sracokat konnyebben leszarjak-e a szulei, de egy rakas olyan sracot ismerek, aki konkretan azt se tudja, ki az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!