Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nálatok hogy-hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok hogy-hogy nem okoz frusztráltságot, depressziót, ha már évek óta hiába kerestek párkapcsolatot, nem jön össze? A férfiakat sokkal jobban megviseli lelkileg, ha nem találnak párt, ti viszont simán elvagytok társ nélkül is. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 18:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
A 30. választ a 28.-hoz írtam, sorry.
2023. febr. 27. 21:19
 32/47 anonim ***** válasza:
95%
28. Igen a többségetek az. A kivételek létezéséről hidd el mi is tudunk, csak ők kevesen vannak, nyilván van is párjuk.
2023. febr. 27. 21:19
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

32.

Akkor csak az nem ösztönlény, az a normális férfi aki kapcsolatban van?🤔

2023. febr. 27. 21:27
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne forgasd ki kérlek.
2023. febr. 27. 21:31
 35/47 anonim ***** válasza:
90%
Elvileg erősségük a logika...
2023. febr. 27. 21:32
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Életem legnagyobb részében egyedül voltam, gyerekként is sokat voltam egyedül. Megszoktam, hogy egyedül vagyok. Vágyok ugyan egy társra, de már el sem tudom képzelni, milyen lehet egy jó kapcsolat, vagy hogy velem megtörténhet, mert sosem volt jó párkapcsolatban részem.
2023. febr. 27. 21:34
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

33. Nilván sok nem normális férfi van kapcsolatban, és nyilván vannak normális férfiak, (akik a férfiak általános megítélése miatt, amit a férfitársaiknak köszönhetnek) akik nincsenek kapcsolatban.

Az én fogalmaim szerint az a normális férfi, aki hosszú távon fenn tud tartani egy egyenlőségen alapuló, szerető, támogató párkapcsolatot.

2023. febr. 27. 21:36
 38/47 anonim ***** válasza:
23%

Bocs, nem akartam kiforgatni, csak olyan mintha leszólnád a szingli férfiakat hogy ők nem lehetnek jó társak!

"A kivételek létezéséről hidd el mi is tudunk, csak ők kevesen vannak, nyilván van is párjuk."

2023. febr. 27. 21:49
 39/47 anonim ***** válasza:
75%
Nem én írtam ezt a kommentet. Csak azért írtam, hogy ne forgasd ki mert egyértelmü hogyan lett értve.
2023. febr. 27. 21:54
 40/47 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmű?

Nagyon is rossz üzenetet hordoz: mintha a kapcsolatban lévőkre kellene bárkinek koncentrálnia mert ott több a jó társnak való normális törődő ember!

2023. febr. 27. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!