Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett nehéz párt találni?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok. Egyszer volt 7 éves kapcsolatom. De utána csak 1-2 hónaposak voltak. Ennyire nehéz társat találni hosszú távra?2023. febr. 22. 17:08
A kérdező szavazást indított:
40 felett nehéz társat találni
40 felett könnyű társat találni
36 szavazat
1/20 anonim válasza:
26 vagyok, nekem most is nehéz, mert sok a barom.
2/20 anonim válasza:
Nem korfüggő dolog amúgy, aki bármi hülyeséget elvisel mástól, nem válogatós és külső terén se nagyok az igényei, az mindig könnyen talál. Aki válogatós, az meg nehezebben.
3/20 anonim válasza:
21 vagyok és így is nehéz.. nem hinnem hogy ez kor függő ha az ember társat keres.
4/20 anonim válasza:
Egyik sem a két válasz közül. Se nem nehéz, se nem könnyű. És sok minden múlik rajtad, meg persze a körülményeken.
5/20 anonim válasza:
Társkeresőn ismertem meg a páromat 41 évesen. Szerintem ha az ember célzottan keres akkor mininálisan nehezebb mint fiatalabban. Jó emberismerettel ki lehet szűrni, hogy ki gondolja komolyan és ki nem. Amit nehéz lehet kiküszöbölni az a berögzött szokások, de ezek inkább a kapcsolat későbbi felében ütköznek ki
6/20 anonim válasza:
Én 50 évesen jöttem össze az egyik munkatársammal ő fél évvel fiazalabb , mindketten elváltak vagyunk.
7/20 anonim válasza:
40 felett váltam. A második feleségem elõtt is voltak kapcsolataim. Semmivel sem másabb, mint korábban volt. Talán még könnyebb is társkeresõn ismerkedni, mert tudod, hogy a másik is keresõ fázisban van, ez pedig nagy elõny.
8/20 anonim válasza:
Igen, nehéz. Vagy inkább lehetetlen. Mit csináltál eddig?
10/20 A kérdező kommentje:
"Igen, nehéz. Vagy inkább lehetetlen. Mit csináltál eddig?"
Kerestem én is a társamat úgy mint bárki más. Főleg társkeresőn.
2023. febr. 22. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!