Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolati tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati tapasztalat nélkül tényleg lehetetlen párt találni egy bizonyos kor felett?

Figyelt kérdés

Ismerkedem, bár nem sok lánnyal eddig. Kevés lehetőségem van, mert nem vagyok valami közvetlen típus.

Ha nincs még semmi tapasztalatom a párkapcsolatban akkor nagyon lecsökkentek az esélyeim?

Amúgy sincs sok önbizalmam de így hogy eddig egy lánnyal sem sikerült összejönnöm így eléggé önbizalomhiányos vagyok a lányoknál.

Pár hónap és 23 éves leszek.

2020. jan. 19. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk úgy, hogy elvesztegettél vagy 7-8 aktív évedet, amikor belejöhettél volna a csajozásba minden kötöttség nélkül is akár. 23 év nem sok, de már kialakult a személyiséged, ami nem egy csaj mágnes alkat lehet és még a tulajdonságaidat se fejlesztetted ki én nem mondom, hogy nem lehet változtatni csak az esetedben már nehezebb...
2020. jan. 19. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Nagyon sok párkapcsolati tanácsot olvashatsz az interneten. Aki foglalkozik vele, könnyen jobb társsá válhat, mint a 15 éves kora óta szexkapcsolatban élő Pistike. Ennek oka, hogy más a hozzáállásod. Nagyobb hangsúlyt fektetsz rá, hogy jó partner legyél.

Az önbizalomhiány valójában a hátrány. Gyenge jellemű fiú nem kell senkinek.

2020. jan. 19. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Mit csináltál az elmúlt 8 évben?
2020. jan. 19. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, csak lentebb kell adni az igényeket.

Pl. 10/4-es pasiként elfelejteni a 10/8-as nőket.

2020. jan. 19. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

MILF korosztályban keress!

Azok beavatnak rendesen.

2020. jan. 19. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Jéézus, azt hittem a kérdést olvasva, hogy 40 vagy. Egy bizonyos kor felett valóban nehezebb, de 22 évesen még semmiről nem maradtál le.
2020. jan. 19. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen nem tudok ismerkedni.Úgy érzem nekem semmi esélyem.
2020. jan. 19. 17:10
 8/9 Rockarc ***** válasza:
95%

Nem a kor a baj, hanem a hozzaallas. Ilyen hozzaallassal semmilyen korban nem lesz sikered. Meg az incel mennyorszagban sem 40 evesen.

43F

2020. jan. 19. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem kell paráznod! Az önbizalomhiány az egyetlen akadályod, hidd el. 30 évesen is lehet szuper társat találni, de ahhoz kell a jó hozzáállás, hogy bízz magadban. Illetve persze emellett ne játszd meg magad. Egy őszinte, rendes srác találhat magának egy őszinte, rendes lányt.... Légy nyitott, figyelmes. Akit pedig nem érdekelsz, azzal nem foglalkozz, és ne a negatív tapasztalat határozzon meg.Csak egy igazit kell megtalálnod, a többi több száz lány véleménye nem fontos ezért.
2021. máj. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!