Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett nehéz párt találni?
Nekem 30 éves férfiként is nehéz, pedig nem vagyok sem ronda, sem alacsony, sem mikropéniszes, sem alacsony státuszú.
Egy 40 feletti nőnek pláne nehéz. De nem lehetetlen persze
40 évesen az ember személyisége már teljesen kialakult.
Tehát olyan embert kell találni, akinek a rigolyáit el tudod viselni, tudsz hozzá alkalmazkodni, mert sem te, sem ő már nem fogtok nagyon megváltozni.
Ehhez jön az egzisztencia, meg az anyagiak. 16 évesen majdnem mindegy, hogy akivel összejössz ki fia-borja. Viszont egy 40 éves vezérigazgató már nem ismerkedik egy birkapásztorral.
20 évesen még elég könnyű jól kinézni, 40 évesen már kevésbé. Tehát ha valaki a külsejére igényes embert keres, 40 felett még nehezebb.
Aztán jön a család. Nyilván ha valaki elvált és vannak gyerekei, akkor nem várhat olyan partnert, akinek még nincs. Vagy ha mégis, akkor el kell fogadnia, hogy ő meg akar még gyereket. Erre nem mindenki hajlandó 40 felett, viszont sokan hitegetik a másik felet, az is sok csalódáshoz vezet.
Ehhez jön még az, hogy 40 felett már lényegesen kevesebb a szingli ember, mint mondjuk huszonévesen.
Szóval nem könnyű, szerintem egyik félnek sem.
26 vagyok és lehetetlennek érzem. Viszont ismerek nem 40, hanem 50+-os hölgyeket, akiknek elég sűrűn van új barátjuk. És nem lecsúszott nők, normálisak. Van, amelyik 20 éveseket megszégyenítően néz ki, van amelyik éppen ellenkezőleg, de mégis kell a férfiaknak.
Szóval nem a korod az akadály, szerintem neked is az az akadály, ami nekem. Hol ismerkedjünk? Gondolom neked is megvan a megszokott környezeted, ahol mindenkit ismersz, senki sem potenciális jelölt. Az online társkeresők tele vannak hülyékkel, plusz már mindre kell fotót feltölteni előre, én ezért nem merem használni. Boldog boldogtalan ne lássa már, hogy én épp pasit keresek. Elmenni valahova? Remek, de a pasik már nem olyanok, mint régen, hogy meglátnak egy nőt és "szerencsét próbálnak". Szerintem a negyvenesek sem olyanok már.
Neked egy előnyöd van velem szemben, legalább a 40-es pasik már talán normálisabbak, mint ezek a 30 alattiak.
167 centi, 58 kiló, B/C kosár, szőkésbarna haj, ha ez a kérdés...
De cseszhetem, ha nem használok online társkeresőt. Megpróbáltam, de olyanok írtak nekem, akik szexelni akartak. Meg volt pár olyan, aki nem ezzel írt, de nem volt szimpatikus. Pl. motorőrült, ha már egy nap beszélgetés után csak a motorokról beszélt, amihez nem értek, nem is érdekel, akkor? Ugyanilyen volt a kalóriamániás, hogy ő edz, hogy ő méri a bicepszét és hogy ma megivott egy sört, és árt a fehérjeszintéznisnek. Meg sorolhanék még párat.
Szóval online társkeresőn nekem még randi sem lett soha
Akikkel körül vagyok véve a mindennapjaimban, azok meg sokkal idősebbek nálam, házasok, nagypapák már régóta, vagy mostanság szüleik meg az unokájuk.
Szóval nem azért van így, mert ronda vagyok, hanem mert szerencsétlen a helyzetem. Azt meg még hozzáteszem, hogy te meg azt gondolod, komolyan hogy egy 26 éves lány csak azért nem találhat magának párt mert ronda és kövér? :D
Nem tudom neked van-e, de ismeretlenül, ilyen hozzáállással szerintem nem nagyon tolonganának érted ha randiznál.
Kedves kérdező, neked pedig hajrá, egyáltalán nem reménytelen.26 éves nőként, aki nem kövér, nem csúnya, eladnám a lelkem egy intelligens, nyitott szívű, komoly negyvenesért.
Találsz még ilyet
Kedves 16-os azt írtad "Társkeresőn nekem még randi sem lett soha"
Akkor neked senki nem felelt meg. Ne is haragudj, de ha 26 éves korodra még senkivel nem randiztál a netről akkor magadban keresd a hibát. Olyan nincs, hogy nem találsz számodra érdekes férfit akivel elmehetnél randizni. Te is az a fajta nő lehetsz aki hetekig írogat egy férfivel ahelyett, hogy 1-2 nap után elmenne találkozni.
16-os!
És még azt írtad "Fotót kell feltölteni előre a társkeresőre, én ezért nem merem használni. Boldog boldogtalan ne lássa már, hogy én épp pasit keresek"
------------------------------------------------------------------------
Hát ez nagyon nevetséges. Neked szociális fóbiád van. Talán introvertált is vagy aki csak otthon ül egész életében mert barátai sincsenek. Így nem csodálom, hogy nem találsz te senkit magad mellé.
Jáááj kérdező, de imádlak :D Te is aztán egyetlen egy darab írásból rögtön mindenkit ismersz. Tanár vagyok :D Mikor használtam a tidert, hiába állítottam be korhatárt, hogy 25-50-ig, UGYANÚGY kihozta a 18-22 éves diákjaimat, meg az apukáikat. Feltételezem, nekik is engem. Akkor töröltem. Igen, nem szeretném, ha látnák, hogyan reklámozom magam, mint potenciális barátnő. Meg önmagában. És igen, a tanáron kívül is van olyan munka, amelyben nem szeretné feltétlen az ember, ha ország-világ látná. Lehet mondani, hogy én is ember vagyok, de ha "Pistike a 12.c-ből" látta a társkereső profilomat, hát nem tudom...
Szóval ne szociális fóbiázz már le könyörgök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!