Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfi hogyan kaphat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?

Figyelt kérdés

31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.

Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.

A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.

A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.

Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.

Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?

2023. febr. 24. 19:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/213 A kérdező kommentje:

Szerintem te vagy selejtes abból kiindulva, hogy olyan következésekre jutsz aminek nincs alapja.

Szóval a saját apád táján keresgélj, ne nálam.

2023. febr. 24. 21:23
 62/213 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki az a Balázska meg a Gábor, de egyik sem vagyok és sosem tettem ki képet magamról és nem is fogok.

Több kérdésem alá linkelten kérdéseket már az itteni női rajongók amiben láttam, hogy nem én írtam ki és engem próbáltak imitálni. Lehet erről van szó.

Ezt nem értik itt sem a nők, hogy itt nem is mézes-mázoskodok , még is olyan személyiségem van még itt is, amit másolnak mások és ti mint nők rajongtok értem legbelül, nem véletlenül van több ezer válasz.

2023. febr. 24. 21:29
 63/213 anonim ***** válasza:
100%
Balazskanak bamba tekintete van, nem gonosz, de ez a Shrek valszeg nala is 100x rosszabbul nez ki.
2023. febr. 24. 21:31
 64/213 anonim ***** válasza:
95%

Balázs nem így nézett ki a képein, amiket kirakott.

Jelentettem ezt a kérdést, és a jövőben a többit is jelenteni fogom, hogy ne szennyezze el az oldalt folyamatosan.

2023. febr. 24. 21:32
 65/213 A kérdező kommentje:

Jelentsd, irigység miatt nem törölnek kérdést. Nem muszáj lesned minden kérdésem és válaszolgatni benne 5 percenként.

2023. febr. 24. 21:36
 66/213 anonim ***** válasza:
100%

"Nagydarab puhos, pocakos test, gonosz arccal, tekintettel."

Pont így képzelem, gonosz, aberrált tekintet amivel lenézi a nőket, kizárt, hogy el tudja rejteni a belső rothadást a külvilág elől. A pizzás lány frászt kaphatott.

2023. febr. 24. 21:37
 67/213 anonim ***** válasza:
100%

Tudod miért nem mersz kitenni képet?

1 mert ocsmány vagy, neharagudj de aki minden este 5-6 sört megiszik meg mindenféle hülyeséget zabál képzelem hogyan néz ki...

2 Te is érzed milyen gáz amiket irogatsz ki, és félnél attól hogy akár véletlen is de felismernek az utcán.

2023. febr. 24. 21:39
 68/213 A kérdező kommentje:

Ti nem a valóságban éltek? Szoktatok látni híreket, gyilkosokról? Látszik rajtuk talán? Még egy börtön fotón ahol mogorva fejet vágnak ha más kontextusban látod ott sem. Nem, hogy egy sima fotón vagy élőben megállapítod valakiről..

Lehet ha találkoznál velem és mosolyogva rád köszönnék azt mondanád, hogy na igen ilyen egy normális férfi, nem mint én aki itt ír.

Annyira buták vagytok, "gonosz, aberrált tekintet" , nyilván.

2023. febr. 24. 21:41
 69/213 anonim ***** válasza:
100%

Ok.,ne beszélj mellé, engem nem érdekel a képed. Egy csajról rakj ki, amilyen már megfelelne neked.

2023. febr. 24. 21:41
 70/213 A kérdező kommentje:

Nem teszek ki képet olyan helyre ahol vasvillával támadnak a nők rám, ez szerintem egyértelmű. Aki meg azt hiszi, hogy kitettem, nos ott bajok vannak a készségekkel. De hát nő, nem véletlen. Valakinek a Tesco polcait is fel kell töltenie.

2023. febr. 24. 21:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!