Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?
31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.
Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.
A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.
A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.
Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.
Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?
1, Nem vagyok dagadt, kisebb felesleg van rajtam amit pár hónap alatt leadnék ha akarnék. De feleslegesen nem sanyargatom magam.
2, Én adok egy átlagos kinézetet, mellette átlagfeletti sikert és átlagfeletti keresetet. A nő meg adja cserébe a szépségét. Kvázi így egyenlő a mérlegnyelve.
Ez rossz példa. A Ferrariért csak dolgozni kell és pénzt gyűjteni.
Egy Ferrari szintű nőhöz pedig SZÜLETNI kell, jóképű férfinek. Ami nem elérhető.
Én például tudnék hosszútávú bérléssel Ferrarival járni ha akarnék, tehát ez jól bizonyítja, hogy nem egyenlő a kettő.
"Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?"
Ezt a kérdésed tegnap írtad ki. Rengeteg hasznos választ kaptál rá. Felesleges újra kiírni hülyeségeket. Amíg ilyen a felfogásod sehol nem fogsz találni NŐT (SE SZEPET, SE IGÉNYTELENT). Vegyél egy robot tökéletes szexbabát aztán végre kussolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!