Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?
31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.
Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.
A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.
A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.
Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.
Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?
Nem, de honnan tudnád, hogy milyen az az ember igazából? Csak él egy kép róla a fejedben, de sosem tudhatod, hogy igazából mire gondol.
Rólam se tudják a kollégák.
Ha meg csak annyiban olyan mint én, hogy 170 magas és van egy kisebb pocakja akkor abból elég sok hasonló ember van. Vagy, hogy hazamegy és internetezik, a legtöbb ember, köztük nők is ezt csinálják. Csak felöltik a social mediara amikor elmennek nyaralni vagy ilyen-olyan helyre, ezzel azt mutatva mintha nekik tökéletes és nagyon érdekes életük lenne, miközben ugyanolyan a hétköznapjuk és a legtöbb napjuk az évben.
Már volt ilyen, de akkor kapott csinos nőt.
Shrek, te sehol, már 100x kitárgyaltuk. A legócskább alkoholista, fogatlan borsodi cigányasszony is túl jó lenne neked,nemhogy egy szép nő. Nőkkel való mindennemű kapcsolatra alkalmatlan vagy.
Amúgy ha a Ferrarihoz csak többet kell keresni, akkor ez igaz a goldiggerekre is, akik most elérhetetlenek számodra, mert annyit azért nem keresel. Hát, hajrá! Megszépülni úgyse fogsz, dolgozz többet, keress többet. Nyilván a kimagasló intelligenciáddal és méltán híres kvalitásaiddal ez nem okozhat problémát.😁
Milliárdos bevételt elérni nem lehet alkalmazottként Magyarországon, még ha a csúcsra is jut az ember.
Jelen környezetben még ha magasabbra is jutnék akkor is csak évi 70-80 millió körül mernék számolni prémiumokkal együtt.
Nem vagyok pszichopata, nézzétek meg mit jelent ez a valóságban. Többször leírtam már ellenpéldákat.
Te a Balázs vagy? Mert neki azért nem kicsi pocakja volt még legutóbb :D
Az értelmi szinted az kb ott van, mint az övé, hozzátenném ő alkesz is volt elvileg...
#26! Ki mondta, hogy alkalmazottnak kell maradnod? Alaptőkéd van, mint tudjuk zseni vagy, mi kell még a meggazdagodáshoz?🤣
#27! Egyetlen ellenpéldat írtál, ami aztán példa lett, vagyis igazolta, hogy az vagy. Hogy a tévhitettel ellentétben a pszichopaták intelligenciája átlag alatti. A magas intelligenciájuk lett volna az egyetlen, ami miatt kizárhatnánk, de így az is stimmel🤷🏼♀️
Nem vagyok Balázs sem, azt, hogy mekkora az én pocakom azt pedig nem is tudhatod mivel sosem tettem ki képet és nem is fogok, pedig a válaszod erre utal, tehát az valaki más lehetett.
Ha egyszer lenne egy ötletem amivel biztos lennék benne, hogy ilyen színvonalat elérhetek gyorsan akkor talán, de nincs szükségem erre. A nőkön kívül mindenem megvan és igazából ha annyira nőre vágyok akkor a prostik mindig adottak maradnak. De már 3 éve nem járok egyáltalán.
El vagy tévedve, többször leírtam már, hogy tudok őszintén sírni, ilyen nem tud egy pszichopata , szeretem a szüleimet , ilyet se tud. Sőt a családi kutyát is szeretem, ilyet se tud.
Az intelligenciám pedig pont, hogy magas , nem átlagalatti. Ha az lenne akkor talán te sem itt válaszolnál most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!