Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfi hogyan kaphat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?

Figyelt kérdés

31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.

Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.

A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.

A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.

Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.

Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?

2023. febr. 24. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/213 A kérdező kommentje:

Nem, de honnan tudnád, hogy milyen az az ember igazából? Csak él egy kép róla a fejedben, de sosem tudhatod, hogy igazából mire gondol.

Rólam se tudják a kollégák.

Ha meg csak annyiban olyan mint én, hogy 170 magas és van egy kisebb pocakja akkor abból elég sok hasonló ember van. Vagy, hogy hazamegy és internetezik, a legtöbb ember, köztük nők is ezt csinálják. Csak felöltik a social mediara amikor elmennek nyaralni vagy ilyen-olyan helyre, ezzel azt mutatva mintha nekik tökéletes és nagyon érdekes életük lenne, miközben ugyanolyan a hétköznapjuk és a legtöbb napjuk az évben.

2023. febr. 24. 19:55
 22/213 anonim ***** válasza:
100%
Te elképzeled, hogy létezik olyan szép, ápolt, fiatal nő aki arról álmodozik, óóó bárcsak találnék egy pszichopatát aki csúnya, nagy hasa van és minden nap iszik, lenéz engem mint embert, jaj már alig várom, hogy aláfekhessek és szexxel kiszolgáljam ó de jó lesz. Komolyan elképzeled ezt????
2023. febr. 24. 19:56
 23/213 A kérdező kommentje:

Már volt ilyen, de akkor kapott csinos nőt.

2023. febr. 24. 19:57
 24/213 anonim ***** válasza:
100%

Shrek, te sehol, már 100x kitárgyaltuk. A legócskább alkoholista, fogatlan borsodi cigányasszony is túl jó lenne neked,nemhogy egy szép nő. Nőkkel való mindennemű kapcsolatra alkalmatlan vagy.

Amúgy ha a Ferrarihoz csak többet kell keresni, akkor ez igaz a goldiggerekre is, akik most elérhetetlenek számodra, mert annyit azért nem keresel. Hát, hajrá! Megszépülni úgyse fogsz, dolgozz többet, keress többet. Nyilván a kimagasló intelligenciáddal és méltán híres kvalitásaiddal ez nem okozhat problémát.😁

2023. febr. 24. 19:57
 25/213 anonim ***** válasza:
100%
🥱🥱🥱
2023. febr. 24. 20:01
 26/213 A kérdező kommentje:

Milliárdos bevételt elérni nem lehet alkalmazottként Magyarországon, még ha a csúcsra is jut az ember.

Jelen környezetben még ha magasabbra is jutnék akkor is csak évi 70-80 millió körül mernék számolni prémiumokkal együtt.

2023. febr. 24. 20:02
 27/213 A kérdező kommentje:

Nem vagyok pszichopata, nézzétek meg mit jelent ez a valóságban. Többször leírtam már ellenpéldákat.

2023. febr. 24. 20:02
 28/213 anonim ***** válasza:
100%

Te a Balázs vagy? Mert neki azért nem kicsi pocakja volt még legutóbb :D

Az értelmi szinted az kb ott van, mint az övé, hozzátenném ő alkesz is volt elvileg...

2023. febr. 24. 20:05
 29/213 anonim ***** válasza:
100%

#26! Ki mondta, hogy alkalmazottnak kell maradnod? Alaptőkéd van, mint tudjuk zseni vagy, mi kell még a meggazdagodáshoz?🤣

#27! Egyetlen ellenpéldat írtál, ami aztán példa lett, vagyis igazolta, hogy az vagy. Hogy a tévhitettel ellentétben a pszichopaták intelligenciája átlag alatti. A magas intelligenciájuk lett volna az egyetlen, ami miatt kizárhatnánk, de így az is stimmel🤷🏼‍♀️

2023. febr. 24. 20:10
 30/213 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Balázs sem, azt, hogy mekkora az én pocakom azt pedig nem is tudhatod mivel sosem tettem ki képet és nem is fogok, pedig a válaszod erre utal, tehát az valaki más lehetett.

Ha egyszer lenne egy ötletem amivel biztos lennék benne, hogy ilyen színvonalat elérhetek gyorsan akkor talán, de nincs szükségem erre. A nőkön kívül mindenem megvan és igazából ha annyira nőre vágyok akkor a prostik mindig adottak maradnak. De már 3 éve nem járok egyáltalán.

El vagy tévedve, többször leírtam már, hogy tudok őszintén sírni, ilyen nem tud egy pszichopata , szeretem a szüleimet , ilyet se tud. Sőt a családi kutyát is szeretem, ilyet se tud.

Az intelligenciám pedig pont, hogy magas , nem átlagalatti. Ha az lenne akkor talán te sem itt válaszolnál most.

2023. febr. 24. 20:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!