Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfi hogyan kaphat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?

Figyelt kérdés

31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.

Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.

A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.

A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.

Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.

Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?

2023. febr. 24. 19:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/213 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogom megérteni... Egy átlag alatti pasi miért akar mindig csinos, vékony, fiatal nőt? Magyarázd már el légyszi!
2023. febr. 24. 21:00
 52/213 anonim ***** válasza:
100%
Amíg van jól kereső, pocak nélküli, de jóképű pasi is, addig sok esélyed nincs. Szerencsére :)
2023. febr. 24. 21:02
 53/213 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak hasonlót tettél ki, de ha kicsit is hasonló hozzád, akkor a helyedben inkább elsüllyednék. De nagyon gyorsan. Az a gonosz tekintet nem csoda, hogy nem vonz senkit. De biztos vagyok abban, hogy a te arcvonásaid is ilyen gonoszságról árulkodnak. A külső sokszor beszédesebben tükrözi a belsőt, mint sokan gondolják. Iszonyat unszimpatikus vagy, mellette átvered az embereket a műkedvességeddel. Tehát nincs min csodálkozni esetedben. Kíváncsi vagyok, hogy élőben mikor akadsz az emberedre, aki letaszít a magas lóról, ahol jelenleg ülsz. Remélem az emberiség érdekében is, hogy minél előbb.
2023. febr. 24. 21:03
 54/213 A kérdező kommentje:

"Lehet csak hasonlót tettél ki"

SOHA, semmilyen képet nem tettem ki, se magamról se hasonlót. Tehát valakivel továbbra is összekeversz.

2023. febr. 24. 21:07
 55/213 A kérdező kommentje:

Soha nem fogom megérteni, hogy egy árufeltöltő, recepciós, stb. nő miért akar magának orvos, mérnök, jogász, vezető pozícióban lévő férfit?! Na ugye.

2023. febr. 24. 21:08
 56/213 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár biztos vagyok benne, hogy nem. Teljesen illik rád az a külső. Nagydarab puhos, pocakos test, gonosz arccal, tekintettel. Ez csak te lehetsz.
2023. febr. 24. 21:11
 57/213 anonim ***** válasza:
100%
#54! Én elhiszem, hogy nem tettél ki képet. Jobb is ez így mindenkinek. Viszont egyet tegyél már ki egy olyan nőről, aki megfelelne a kényes ízlésednek, arra nagyon kíváncsi vagyok. (Külön neked azt is leírom, hogy ne a lesifotó gyűjteményedből legyen, hanem egy netről leszedett nyilvánosat. Kinézem belőled, hogy magadtól ennyi eszed se lenne.)
2023. febr. 24. 21:11
 58/213 A kérdező kommentje:

Tényleg elhiszed egyébként, hogy kitennék ide egy képet magamról, arccal? Ennyire nem vagy a realitás talaján?

2023. febr. 24. 21:15
 59/213 anonim ***** válasza:
100%
Mivel idiótának tartalak, belőled mindent kinézek. És nem is járok messze a valóságtól. Selejtes vagy remélem soha nem lesz lehetőséged szaporodni, ha akarnál sem. Apádéknak nem volt ennyi esze. Itt az eredmény.
2023. febr. 24. 21:20
 60/213 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem összekeveritek a Balázskával, mert ő tett már ki magáról képet.
2023. febr. 24. 21:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!