Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?
31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.
Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.
A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.
A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.
Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.
Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?
#30! A pszichopaták alap, hogy hazudnak. Az, hogy te leírod, hogy tudsz sírni, meg szeretni, semmit nem jelent. Bármikor tudnak kamu sírást produkálni, leírni, hogy szoktak, igazán nem kihívás.
Csak szerinted magas, minden nap bizonyítod az ellenkezőjét. Mivel a magasra nincs bizonyítékod, az alacsonyra meg van, nem kérdés, hogy melyik az igaz.
Pont ez a lényeg, hogy itt őszinte vagyok. Ezt már többször leírtam..
A való életben mutatok mást, itt az őszinte véleményem tálalom, ha nem így lenne akkor miért írnék le ilyen dolgokat és miért lenne ekkora "felháborodás" a nőknél?
Azt hiszel amit akarsz, de nem vagyok pszichopata. Amiket leírtam példaként azok igazak, és ezek kizárják ezt.
Maximum azt elismerem, hogy kevesebb érzelmet vagy empátiát tudok mutatni a nők/bizonyos emberek felé , de ez nem pszichopátia.
"sosem tettem ki képet és nem is fogok"
Mert rögtön kiderülne, hogy hazudsz a külsődről, valószínűleg brutál kövér és hasas vagy és ezt egy képpel már nem tagadhatnád.
#34! Pont az a lényeg, hogy a pszichopata érdekből játssza megnyerőnek magát. Itt nincs érdeked, tehát maradhat a valódi gusztustalan éned.
De igazából tök mind1, elkanyarodtunk a kérdéstől. Lényeg, hogy soha, sehogy nem lesz nőd. A nők szerencséjére.
"Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. ... - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár."
Ezzel nekem sem volt esélyem nőként soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!