Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik kiábrándultak a férfi nemből, vagy egyenesen megundorodtak a férfiaktól? Miért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de látom ezt a jelenséget, és érdekel az oka.

Én férfiként is látom, hogy néha kiábrándítóak tudnak lenni a férfitársaim (ahogy beszélnek a nőkről, ízléstelen poénok stb.), de érdekelne a női nézőpont.

Miért ábrándul ki egy nő a férfi nemből?

2023. febr. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
66%
63 mondjuk kivancsi lennék mit dolgoztal mindez mellett..
2023. febr. 28. 18:10
 72/73 anonim ***** válasza:
82%

33

Oké, ilyenek vagytok, csak azt azért ne várjátok, hogy mindent majd csendben eltűrnek. :) Nem szabad meglepődni, ha néha történik az ilyen férfiak ellen 1-2 "merénylet" :)

2023. márc. 1. 09:09
 73/73 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jelen. 2 megcsalás után azt gondolom, férfiban soha nem bízhatok száz százalékban. Valahogy nekem érzelmileg teljesen mások, mint amire nőként vágyom. Soha egyik sem felelt meg annak, amire igazán vágyom. Pedig nem vágyom sokra, csak őszinte szeretetre, törődésre és hűségre.

Belefáradtam, inkább már messzire kerülöm a férfiakat, véletlenül se alakuljon senkivel semmi, eleget csalódtam és szenvedtem már.

2023. márc. 1. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!