Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik kiábrándultak a férfi nemből, vagy egyenesen megundorodtak a férfiaktól? Miért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de látom ezt a jelenséget, és érdekel az oka.

Én férfiként is látom, hogy néha kiábrándítóak tudnak lenni a férfitársaim (ahogy beszélnek a nőkről, ízléstelen poénok stb.), de érdekelne a női nézőpont.

Miért ábrándul ki egy nő a férfi nemből?

2023. febr. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
93%

Bennem van egy undor a férfiak iránt.

Nem találkoztam még sajnos olyan férfival, aki nem agresszív. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy aki közel került hozzám, arról kiderült hogy agresszív valamilyen formában.

Őszintén remélem, hogy egy nap találkozom valakivel aki tisztességes, és én képes leszek bízni benne.

:(

2023. febr. 23. 12:32
 12/73 anonim ***** válasza:
94%
Nem undor, inkább kiábrándulás.
2023. febr. 23. 12:56
 13/73 anonim ***** válasza:
90%
Kiabrandulasnak hivnam en is inkabb. Mar nem latok boldog eletet, jovot egy ferfi oldalan. Problemak, kompromisszumok, megalaztatas, kihasznalas... ezek varnak a nok tobbsegere egy kapcsolatban.
2023. febr. 23. 13:36
 14/73 A kérdező kommentje:
13. Ezt kifejtenéd, kérlek? A problémákkal meg a kompromisszumokkal mi a gond pontosan? Az a legtöbb kapcsolatban ott van. A megaláztatást meg a kihasználás saját tapasztalat? Nem kötekedésnek szánom, tényleg szeretném megérteni.
2023. febr. 23. 13:47
 15/73 anonim ***** válasza:
87%

Nem a 13-as vagyok, de mondok pár példát az elmúlt időszak ismerkedéseiből:

1. Első randin kijelenti, hogy aki nem fekszik le vele azonnal első randin, akkor el is veszti az érdeklődését.

2. Pár hét ismerkedés után hivatalossá akarja tenni, de csak úgy, hogy kirakjátok facebookra. Amikor erre nemet mondasz elkezdi ütni a falat.

3. Egész nap írogat meg hívogat és érdeklődik, de mikor randira kerül a sor, akkor meg csak a telefonját nyomkodja. Mikor ezt szóvá teszed még neki áll feljebb.

Ezek csak kis ízelítők, arról nem is beszélve, hogy a 90%-uk már az első randin szexelni akar, még akkor is, ha állítólag komolyat akar.

A férfiak 90%-a olyan szinten kiábrándító, hogy be is fejeztem az ismerkedést, inkább egyedül, mint ilyen balekokkal.

2023. febr. 23. 14:11
 16/73 A kérdező kommentje:
15. Köszi! Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vanna. Ezek tényleg gáz dolgok.
2023. febr. 23. 14:24
 17/73 anonim ***** válasza:
100%

15: bár én végül megtaláltam a társamat, a korábbi tapasztalataim hasonlóak:

1) az első randin arról magyarázott, mennyire lenézi a "könnyen kapható" nőket. 3 vodkával később vérig volt sértve, hogy elutasítom a szexuális közeledését.

2) az elején nem győzte mondogatni, mennyire szexi egy okos és sikeres nő. Pár hét sem kellett, hogy csesszem meg, amiért többet keresek nála, biztos csak a melleimért vettek fel.

3) szerinte a háztartás azért a nők dolga, mert "az agyuk felépítése" alkalmasabbá teszi őket erre. Nem jutottunk randiig.

4) ő nem alkoholista, csak akkor iszik, ha jó kedve van, meg akkor, ha szomorú. Természetesen részegen adta elő.

5) ha igazán szeretném, nem lenne szükségem rajta kívül mások társaságára. Ezzel momentán a húgommal tervezett programról próbált lebeszélni.

2023. febr. 23. 14:24
 18/73 anonim ***** válasza:
96%
Nem undor, csak tudom hogy a férfiak nagyon kevés százalékát tartom valamire, mármint kapcsolatilag. De azt is pontosan tudom hogy ők is simán meginognak. Szóval már megtanultam egyedül lenni. Használni meg ugyanúgy lehet őket, mint ahogy ők használják a nőket.
2023. febr. 23. 14:35
 19/73 anonim ***** válasza:
77%

Hát én 32 évesen még nem találtam olyan magyar férfit, aki tartósan vonzó lett volna számomra. Csak fellángolásaim voltak, aztán kiábrándulás vagy az érdeklődés elvesztése.

Nagyon szeretem Magyarországot, de sajnos nekem úgy tűnik, a magyar férfiak egyszerűen nem jönnek be. Legtöbbször azt látom itt, hogy a párokat egy ápolt, csinos nő és egy pocsékul kinéző vagy valami miatt taszító pasi alkotja.

Én igencsak adok magamra, sportolok, szépen öltözködök, emiatt mindig volt több udvarlóm és jelenleg is van, de sajnos egyik sem volt befutó. Vagy belsőleg vagy külsőleg van velük komoly baj, de általában mindkettő.

2023. febr. 23. 15:54
 20/73 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezeten utálom a férfi nemet.

Utálom őket, amiért elvették az alapvető emberi jogainkat, ők rendelkeznek a testünk fölött,(pl abortusz, egyes országokban a nő akkor is szül, ha nem akar, mert ezt a férfi dönti el, vagy csak tekintsünk a múltba)

Férfi vezetők kezdeményezik a háborút, miattuk nem tudok az utcán, főleg este fülhallgatóval a fülemben egyedül sétálni anélkül hogy folyton hátrafordlnék, hogy valaki nem követ-e, akar-e elrbaolni vagy megeroszakolni.

ELADJÁK a nőket prostitúáltnak, ami azt jelenti hogy minden nap több férfi erőszakolja meg a not és ő ezellen nem tud tenni semmit csak tűrni, apák, testvérek erőszakolják meg a lányukat, tesójukat világszerte, mert ehhez is van undoruk, volt nem egy olyan eset, hogy újszülött halt meg, mert az apja megeroszakolta, Indiában például nem rég eltörték egy nő gerincét majd csoportosan megerőszakolták, arról is volt hír, hogy kecske, kiscica halt meg abba, hogy Indiában halálra erőszakolták, és ezek után ne utaljam a férfiakat? Ki más képes erre?

De hogy enyhébbeket is mondjak, például a nőknek aszerint is válogatni kell párkeresésnél, hogy a férfi vajon okoz e neki orgazmust, mert az nekünk nem alapvető jogunk, sok férfinak ott van vege a szexnek, hogy ő elélvezett.

Rá akarnak venni a tabletta szedésre, mert nekik kényelmetlen a gumi, és nem érdekli őket, hogy azzal tönkreteszed a tested, az élvezetuk nekik fontosabb, ha ez nem jön be, akkor arra vesznek rá hogy ne védekezzetek majd kihúzza, és ezzel megkockáztat a nőnek egy lelkiles és fizikailag fájdalmas, megalázó procedúrát, mint az abortusz.

Rengeteg minden van még, például a munkaerő piac, hogy megaláznak azért, mert nő vagy és szexelsz, mindenféle jogunkat elakarják venni, de hosszú lenne ha bele mennék.

2023. febr. 23. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!