Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik kiábrándultak a férfi nemből, vagy egyenesen megundorodtak a férfiaktól? Miért?
Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de látom ezt a jelenséget, és érdekel az oka.
Én férfiként is látom, hogy néha kiábrándítóak tudnak lenni a férfitársaim (ahogy beszélnek a nőkről, ízléstelen poénok stb.), de érdekelne a női nézőpont.
Miért ábrándul ki egy nő a férfi nemből?
20-as: férfiként egyetértek veled, én annyiban finomítanám a dolgot, hogy az egész emberi faj úgy ahogy van rohadt undorító. Főleg ahogy egymással és a környezetünkkel bánunk.
Én szerintem ezek a dolgok pusztán azért vannak, mert egyszerűen megtehetjük őket. Azért lettek elnyomva, megalázva, kihasználva a nők, mert fizikailag gyengébbek. És kár belemenni a társadalmi dolgokba, meg hogy az ember milyen "civilizált" és hasonlók, ha belegondolunk pusztán az a tény, hogy az átlag férfi is jóval erősebb az átlag nőnél már magyarázattal szolgálhat mindenre. És pontosan emiatt vagyunk, mint faj igazából rohadt fejletlen, mert még mindig undorító módon kihasználjuk azt, hogy vannak nálunk gyengébbek.
"szerinte a háztartás azért a nők dolga, mert "az agyuk felépítése" alkalmasabbá teszi őket erre. Nem jutottunk randiig."
Ez mondjuk igaz, akire meg nem persze azt nem lehet bántani, na de a férfit se bántsa az a nő akinek az agya jobban rááll az ilyen dolgokra és magától csinálja.
Egyébként férfiként azt gondolom, hogy tényleg kiábrándító a legtöbb, de sajnos a nők sem különbek, ritkaság mind2 nemben a normális.
Pl. ezt az anyagiaskodast egyszerűen a férfiak nem tudják elviselni, mert nekik nem annyira szempont ismerkedésnél, de legalábbis kevesebbeknek. Ebből a szempontból a férfiak etikusabbak, külsőt nézve meg a férfiak felszinesebbek, de mindig csak a ferfi oldal van feltüntetve negatívnak és ez nem fair, ha női rossz tulajdonságot hozol fel, akkor himsoviniszta, incel vagy, férfiakat meg nyugodtan lehet alazni, nem értem...
20- as
Képzeld el, hogy én férfiként, teljesen egyetértek veled.
Miért?? Mert én is ennek a levét iszom.
Társat keresnék, de egyszerűen nem megy. Szinte lehetetlen. Úgy látom, hogy akkora utálat, és ellenszenv alakult ki a nőkben a férfiakkal szemben, hogy az már elkeserítő.
Egyszerűen szinte lehetetlen ismerkedni.
És ki issza meg ennek a levét??
Azok a férfiak, akik rendesek, normálisak, és 2 lábbal járnak a földön.
Akik szeretnének udvarolni, akik szeretnék a nőt nőként kezelni, szeretnék a nőt a tenyerükön hordozni.
Szeretnék, de nem tudják, mert egyszerűen a nők màr nem hiszik el, hogy van még ilyen férfi.
Pedig van, csak sajnos elveszünk, mert olyanok vagyunk mint tű a szénakazalban.
Én elhiszem, hogy a nők belefáradtak abba, hogy megtalálják a tűt, illetve a tűket.
Tökéletesen megértem, csak nagyon bánatoska vagyok, mert emiatt sajnos szinte lehetetlen lett a társkeresés.
Sok nő inkább marad egyedül, vagy a saját nemével találja meg a gyöngédséget.
Sok férfi már nem is ismeri ezt a szót. Igaz???
Az, hogy 2 hétig udvarolni valakinek, és virágot vinni, elhívni vacsorára, vagy egy Margit-szigeti sétára ???
Óh. Azt sem tudják, hogy valaha volt ilyen.
Egy nőnek előbb a lelkét kell meghódítani, és utána majd odaadja a testét is.
Fordítva sajnos nagyon buta dolog.
Sajnos ez van, és még tudnám én is sorolni, de fölösleges.
Igen kedves kérdező ez teljesen így van.
Én már eljutottam oda, hogy nemis görcsölök, memis törekszem. Megpróbálok rendesen normálisan élni.
Nem fogok lezülleni, mert az végleg lenullázná a társkeresést.
Élem az életem, sportolok, egészséges vagyok, mindenem megvan. Ennyi. Szerintem ennyit lehet tenni.
Tudom azt, hogy egy normális nő megtalálásához Isteni hatalmas szerencse kell.
Belenyugodtam, hogy csak a szerencse segíthet.
Vagy járok jó időben jó helyen, vagy nem.
Én mondjuk már nem vagyok fiatal, 56 vagyok, és ez sajnos nem előny, sőt igen nagy hátrány, de ez van.
A férfi úgy igazán 40- ig kapós, ott még kacérkodnak a nők jobban.
Te milyen korban vagy egyébként??
24#
27. Én próbálom, hidd el, itt az oldalon is, redditen, de a való életben is konfrontálódtam már emiatt Nem sok sikerrel sajnos. Leb*ziznak, azt mondják, hogy simp vagyok vagy azt, hogy túl komoly vagyok és lazítanom kéne, miért foglalkozok én ilyenekkel. Sőt olyat is kaptam már, hogy biztos azért csinálom ezt, hogy minél több nőt ágyba vihessek. Egyszerűen nem vesznek komolyan.
26. 26 vagyok.
Ó hát akkor ne izgulj testvérem.
A 26 az még nagyon kellemes kor. Van kb 10 éved, hogy megtaláld az igazit.
Hidd el, az a legjobb, ha nem csinálsz semmit.
Éld az élezet, mozogj, mászkálj stb. Semmiképp ne legyél otthon begubózva a TV előtt.
Én is elmegyek a boltba szinte minden nap, még akkor is ha nem kell semmi.
Veszek valami apróságot, és nézelődök.
Hátha nekitolja valaki a kocsit a lábamnak, vagy a legmagasabban lévő uditőt akarja levetetni velem.
Vagy megkérdezi, hogy ezt vagy azt ismerem e, kóstóltam e már.
Régebben amikor még nem volt ez a hülye net, akkor így ismerkedtek az emberek, és sokkal jobb volt.
35 évvel ezelőtt az akkori feleségemet egy zöldséges standon ismertem meg. Ő volt az eladó, én a vásárló.
Hidd el, az a legjobb ha nem görcsölünk.
A szerelem olyan mint a talajvíz. Bárhol feltörhet, és a felszinre jöhet.
26#.
21-es vagyok: még annyit hozzátennék az egészhez, hogy valóban a férfiak azon csoportja miatt lehetetlenül el a társkersés, a normális, mondhatni társkeresés szempontjából legalábbis "konzervatív" értékeket valló férfiak számára, akik undorítóan viselkednek a nőkkel szemben, akik erőszakosak, bunkók, megalázzák embertársaikat stb.
Viszont az érdemes megemlíteni, hogy sokan ezt "taktikának" veszik, szóval tudatosan beépítették az ismerkedési módszereik közé, a lenézést, a bunkóságot, a nők hülyére vételét, mert ez vált be nekik!
Márpedig ez azért van, mert nagyon sok nő annyi "igénytelen" és saját magával szemben borzasztóan degradáló, tehát erre volt szükségük.
Hogy példával alátámsszam ismerek pár olyan srácot, akik egész életükben nagyon sikeresek voltak a nőkkel, és nyilván meséltek pár sztorit, amelyek rendre olyanok voltak, hogy mennyire megalázóan, lenézően viselkedtek a nőkkel, akár még erőszakosan, vagy csak simán undorítóan. Nyilván nem minden nő ilyen és nyilván nem minden férfi sem. Viszont ők elmondásuk szerint több 100 nővel is voltak akár és ezek szerint az ilyen dolgok működőképesek. Szóval ez valamilyen szinten mindkét fél hibája.
A probléma az ,hogy a normális értékrendet vallók szívják meg. Női és férfi oldalon egyaránt, mivel az ilyen nők szinte már undorodni fognak kompletten a férfi nemtől, az ilyen férfiak pedig feladják a társkeresést és nem lesznek jelen sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!