Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik kiábrándultak a férfi nemből, vagy egyenesen megundorodtak a férfiaktól? Miért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de látom ezt a jelenséget, és érdekel az oka.

Én férfiként is látom, hogy néha kiábrándítóak tudnak lenni a férfitársaim (ahogy beszélnek a nőkről, ízléstelen poénok stb.), de érdekelne a női nézőpont.

Miért ábrándul ki egy nő a férfi nemből?

2023. febr. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
100%

40

Teljesen egyetértek veled. Ha meg hozzávágod: "Rendben, de akkor tarts el, mert a 24 órából nekem is 24 van nem pedig 36" akkor mindenféle életképtelen, élősködő, aranyásó, munkakerülő, lusta nőszemély az ember lánya. :)

2023. febr. 25. 15:02
 42/73 anonim ***** válasza:
37%

Azért azt vegyük tudomásul, hogy itt a gyakorin álltalában hatalmas szélsőségek vannak.

Az, hogy sok nővel sok sok rossz megtörténik, az nem jelenti azt, hogy mindenkivel.

Nagyon sokan élnek párkapcsolatban, és boldogok, és mindent megtudnak beszélni.

Nem csak szemét, rosz férfiak vannak, mint ahogyan a nők sem mindanyian angyalok.

Nézzük meg a másik oldalt.

Sok év házasság után elválásra kerül sor, mert a nő évek óta hetyeg-letyeg az egyik kollegájával. Van két kiskorú gyermek.

Így természetesen mindent a nőnek fognak itélni, 2 gyerekkel, maradhat a lakásban.

A férfi meg azóta is az utcán lakik,vagy munkásszállón, de ha marha nagy szerncséje van, akkor hazaköltözött a szüleihez.

Szerintem nemis kell folytatni.

Hölgyeim !

Ti sem vagytok tökéletesek, ti sem vagytok angyalok, bár tudjuk, hogy ezt hiszitek magatokról.

És most senkit nem akartam bántani, mert imádunk benneteket.

A férfi nő nélkül csak fél ember. Én mondjuk már csak negyed, mert 2 éve egyedül vagyok sajnos.

2023. febr. 25. 15:16
 43/73 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a baj, hogy ez az átlag, nem a szélsőség.
2023. febr. 25. 15:44
 44/73 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kulcsmondat: "A férfi nő nélkül csak fél ember."

Egyre több férfi magányos, nem talál társat, de ennek mi lehet az oka? Nagyon egyszerű: maguk a férfiak. A nők egyre jobban belekényszerülnek abba, hogy önállóak legyenek, mert a férfiak lassan semmiért nem vállalnak felelősséget. Ha pedig valami megy egyedül is, sőt, lehet jobban is megy úgy, akkor mi értelme egy párkapcsolatnak? Sok nő ezért dönt az egyedüllét mellett -köztük én is- mert több a nyűg, a kellemetlenség, kompromisszum, áldozat, mint a haszon. Jó lenne egy társ, akire az életem is rábízhatnám, akivel egyenlő félként tekintünk egymásra, de már többször megtettem és mindig megszívtam. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, mert a kérdés sem került volna kiírásra.

Persze, ahogy írtad, a nők sem angyalok, de egy picit olvass körbe itt gyakorin, hogy miket is mondanak a férfiak.

2023. febr. 26. 09:54
 45/73 anonim ***** válasza:
89%

42. Két évig dolgoztam olyan helyen, ahol sok hajléktalan megfordult. A legtöbben elmesélték, hogy miért kerültek utcára, és a férfiak esetében nem arról volt szó, hogy ki lettek semmizve. Alkoholizmus, testi erőszak miatt váltak el tőlük és páran bevallották, hogy ők léptek félre, nem az asszony.

Ők is azzal kezdték a mondókát, hogy elveszítették mindenüket, csak azt nem tették hozzá, hogy az eladott ingatlan árànak a felét ők inkább elitták, mintsem hogy vettek volna belőle egy kisebb lakást, ahogy a volt feleségük tette.

Ez nem Amerika, hogy csak úgy mindent a nőnek ítéljenek.

2023. febr. 26. 10:27
 46/73 anonim ***** válasza:
16%

45.

Teljesen igazad van ebben is.

Mindenben van jó példa is, meg rosz példa is.

Sokszor, sok férfi / néha nő is/, saját maga tehet arról hogy lecsúszott, lezüllött.

Válás után ez nagyon nagy probléma, hogy sok férfi teljesen összezuhan, nem látják a kiutat.

Elkezdődik a leépülés. Elhízás, iszogatás, igénytelenség.

Ezzel teljesen egyetértek, sajnos sokan járnak így.

Nagyon nehéz egyébként. Amikor nincs semmi remény, amikor nincs ott az alagút végén a fény, akkor nagyon nehéz talpon maradni.

Mindegy. A lényeg az, hogy nagyon nehéz lett az ismerkedés, nagyon nagy szerencse kell hozzá. Véletlen és szerencse nélkül szinte lehetetlen.

De azért mindenkinek sok szerencsét kivánok.

Szerintem ha valaki nem adja föl ès kitartó és megvan a hite, akkor összejöhet a dolog.

Mert bármennyire is azt mondja valaki, hogy én már bezárkóztam, én már az egydüllét mellett döntőttem, de ha valaki az útjába akad, akkor egyből nyitottá válik, és borul minden mint a kártyavár, mert a szívnek parancsolni nem lehet.

2023. febr. 26. 13:13
 47/73 anonim ***** válasza:
82%

"ha valaki az útjába akad, akkor egyből nyitottá válik"

Ez lehet, NÁLAD így működik, nálam pl nem.

Nagyon jó, hogy ezt leírtad amúgy, mert ez megint egy nagy probléma a társkeresésben. Az, hogy "ÉN szubjektíven így érzek, tehát ez az egyetlen igaz érzés, aki máshogy érez, az hibás".

2023. febr. 26. 15:26
 48/73 anonim ***** válasza:
77%
46. Nem tudom. Én már senkiről nem tudok jót feltételezni. Így megbízni is nehéz lenne.
2023. febr. 26. 15:33
 49/73 anonim ***** válasza:
0%

47.

Az, hogy te szándékosan eldöntötted, hogy csak azért se. Még véletlenűl se. Még ha szimpatikus valaki még akkor se, mert te vagy a kemény csaj, arról nem a többség tehet.

Erről csak te magad tehetsz, és én szerintem meg pont hogy ezért nem működik a társkeresés.

Azt, hogy hibás vagy, azt nem mondtam és nem is mondom.

Mindenki úgy gondolkodik ahogy akar, csak ez így helytelen gondolkodás.

Dacos. Csak azért se, mert te vagy a kemény csajszi.

48.

Az, hogy eddig csak rosszakkal hozott össze a sors, az még nem jelenti azt, hogy mindenki rossz.

2023. febr. 26. 15:57
 50/73 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki úgy gondolkodik ahogy akar, csak ez így helytelen gondolkodás."

Látod? Mondom. Empátia zéró. Faszagyerek megmondja, mi a helyes és mi nem.

Egyáltalán nem vagyok kemény. Egyszerűen ismerem magam. Jobban, mint te.

Kérlek, beszélj tovább, illusztráld, hogy miért jobb egyedül, mint ilyen lenéző emberekkel.

2023. febr. 26. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!