Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik kiábrándultak a férfi nemből, vagy egyenesen megundorodtak a férfiaktól? Miért?
Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de látom ezt a jelenséget, és érdekel az oka.
Én férfiként is látom, hogy néha kiábrándítóak tudnak lenni a férfitársaim (ahogy beszélnek a nőkről, ízléstelen poénok stb.), de érdekelne a női nézőpont.
Miért ábrándul ki egy nő a férfi nemből?
57
Akkor nem gondoljátok, hogy meg kellene változnotok? :)
61.
Már akinek meg kell változni.
Én nem akarok itt írni magamról semmit, mert már így is páran piszkosul kiakadtak, de én a rendesebbik, normálisabbik férfi körbe tartozom.
Nem önfényezés, hanem tudom.
Tudom, hogy milyenek a férfiak, és tudom, hogy milyen vagyok én.
Én nem bántok senkit, tudom, hogy a férfiak miatt ment el sok nő kedve a kapcsolattól.
Tisztában vagyok vele teljesen.
Ez van, ezzel kell együtt élni, aztán majdcsak lesz valahogy.
Természetesen, a normálisak is szívnak emiatt.
Ilyen lett a világ. Ez a Való Világ.
59.
Sajnálom, hogy sok nő így jár házasságban, és higy te is szingliként voltál a legboldogabb.
Tudod ez azért van, mert sok férfi nemtudja hogy kell kezelni a nőt.
A nőt tejbe- vajba kell othon füröszteni.
Csak mimimális házimunkát kell ràjuk bízni, hogy szép legyen a kezük, meg egy nőnek legyen minden testrésze szép.
Amikor én régen házasságban éltem, mostam, takarítottam, főztem, mentem a postára, a boltba, intéztem az ügyeket, és még dolgoztam is.
Neki alig kellett valamit csinálni.
Minden nap főtt étellel vártam haza, tiszta rendes lakással.
Manapság nem csinálnak ilyeneket a férfiak.
Csak a foci, meg a söröcske, aztán had nőjőn a pocak. 😢
63:
Teljesen vakon vagy? Nem veszed észre, hogy éppen egy vegán klubban szónokolsz a húsevés fontosságáról?
Észreveszem, csak próbálnák egy kis életet lehelni beléjük.
Próbálnám észrevetetni, hogy nem mindenki rossz ember.
Nekem is volt nagyon rosz kapcslatom nővel, de megse fordult a fejemben, hogy akkor holnaptól meleg leszek.
Megyünk tovább.
Majdcsal eljön egyszer az igazi is.
63#
63:
ki akarna egy ilyen ffi mellett elválni?
Vagy miert nem vagy mar kapcsolatban?
Nekem tetszik a hozzáálásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!