Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk! Ti hol ismerkedtek leginkább? Milyen módszerrel?
Ha élőben, akkor jellemzően hol, milyen típusú helyeken? Mi alapján választjátok ki a célpontot? Milyen szöveggel mentek oda?
Ha online, akkor milyen felületeken, appokon? Ott milyen szöveggel "hírdetitek magatokat" (mármint pl a profilotokban mi szerepel)? És milyen szöveggel szólítjátok meg a lányokat?
Online tinderen és a facebook társkeresőn. Én nem szoktam szöveget kiírni a profilomba, egyrészt nem vagyok elég kreatív hozzá, másrészt meg nem akarok nagyon cringe lenni.
A lányokra a szokásos "szimpatikus vagy" stb. szöveggel szoktam írni, felemás eredményekkel.
Sehol, már beletörődtem...
38 f incel
Ne viccelj, sehol. Minek égessem és hozzam magam szándékosan megalázó helyzetekbe?
Régebben próbálkoztam Tinderen és hasonló társkeresőkön, természetesen 0 sikerrel. Próbálkoztam élőben is, kocsmában, szórakozóhelyen, fesztiválokon, koncerteken, akár ismerősi körben, munkahelyen is, mindig csúnya pofára esés lett a vége...
Mostmár úgy vagyok ezzel, hogy szándékosan kerülök minden ilyen szituációt, még véletlenül se próbáljak meg ismerkedni (főleg kissé mondjuk illuminált állapotban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!