Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők előtt férfiként magyarázko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők előtt férfiként magyarázkodni tényleg TILOS?

Figyelt kérdés

Betanított munkát végzek gyárban, mellette 1 éve gépészmérnökire járok.

Egyik jó barátom jól "leb*szott" miután hallotta társaságban hogy magyarázkodtam egy nőnek. De csak annyi volt, mondtam hogy csak addig végzem ezt a munkát amíg meg nem lesz diploma vagy amikor már gyakornoknak tudok menni.

A leb*szás az volt hogy soha ne magyarázkodjak egy nőnek, mondjam el hogy gyárban dolgozok és kuss. Majd a nő ha akar rákérdez dolgokra.

Meg hogy ezzel azt kommunikáltam hogy szégyellem magam előtte a gyári munkám miatt és ezzel felfedtem az önbizalomhiányomat.

2023. febr. 19. 01:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

19 minden szavával egyetértek

16, érdekes, amikor én gyárban dolgoztam, rendesen félve jártam be, főleg miután a vagasait mutogatta az egyik ember, amit még a börtönben szerzett. Amikor megkérdezték, miért vagyok itt, és mondtam, hogy egyetem mellett dolgozom, olyan bunkó, utalkozo, lekezelő lett velem mindenki, hogy az olyat senkinek nem kívánom...

Akkor itt most ki néz le kit ?

Lehet vannak idióta diplomások, sőt... de szerintem igenis megmondhatja egy nőnek, hogy igen, gyárban dolgozik, de halad előre egy cél felé. Nekem is sokkal szimpatikusabb, foleg miután elég sok tapasztalatom van gyárból..

2023. febr. 19. 09:50
 22/33 anonim ***** válasza:
10%

"Olyannal is találkoztam, aki pl. azért tartott szűklátókörűnek és szellemi rövidnadrágnak, mert nem hittem az ostoba konteojában, amiről linkelt 3x45 perc tudománytalan, kamu videót, aztán meg ő gúnyoskodott, hogy “hahaha, ezt nem tanítják az egyetemen”"

Nem veszed észre hogy mennyire ISZONYATOSAN gáz ez amit csinálsz?! Gyakorlatilag elárulod itt magad pedig te magadat akarod jó színben feltüntetni :D Komolyan nincs cca 2 órád végighallgatni és értelmezni valamit? Ostoba konteo mert a "tudomány" azt mondja? Nem veszed észre hogy mindig egy szűk elit mondja meg hogy mi tudomány és mi nem? Ők kontrollálják hogy mit kell gondolni a világról és aki nem illik ebbe bele azt kigúnyolják, ostobázzák és ami információt keserves idővel és energiával összeszedett azt leköpik hogy az "konteo". Megvezethető, gondolkodásra képtelem bábok vagytok, azt hiszitek nálatok van az értelem holott pont a szöges ellentéte igaz. Minden van nálatok csak az nem. Életképtelen, hiszékeny, szellemileg igénytelen emberek gyülekezete vagytok akiknek elvileg rengeteget kellett volna olvasni de valamiért mégsem tudtok 2 percnél tovább odafigyelni valamire. Köszönöm hogy bemutattad amiről a másik válaszoló beszélt.

" mondtam, hogy egyetem mellett dolgozom, olyan bunkó, utalkozo, lekezelő lett velem mindenki, hogy az olyat senkinek nem kívánom...

Akkor itt most ki néz le kit ?"

Talán mert a szokásos lenéző hangon beképzelt pofával mondtad ahogy ti azt szoktátok.

2023. febr. 19. 10:10
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen. A nők minden egyes szavadba képesek belemagyarázni valami teljesen mást, minimalizálni kell az erre való lehetőséget. Mondjuk jelen esetben amíg gyárban dolgozol betanított munkásként, addig esélyed sincs nőt szerezni, minden egyébtől függetlenül.
2023. febr. 19. 10:27
 24/33 anonim ***** válasza:
60%

22

Ha telibe sz.rod a tudományos gondolkodást, akkor a sok-sok mindenféle egyéb elmélet (agymenés) közül mi alapján választod ki, hogy melyiket hiszed el? Mesélj erről a nagyon széles horizontú, sziporkázó tudatoddal.

Pl. mivel indoklod azt, ha mondjuk elhiszed a QAnon mozgalom által terjesztett dolgokat, a sátánista elit pedofil összeesküvését, de mondjuk azt azért nem hiszed el, hogy lapos a Föld?

Vagy mondjuk mi alapján hiszed azt, hogy az mRNS-es vakcina génmanipulációs emberkísérlet, ami pár éven belül rákot okoz, és a chemtrail-t mondjuk nem?

Mi alapján hiszed el egyes kamu gyógymódokat, míg másikakat nem? Pl. miért jó mindenre is a Vargha Gyógymód, de abban meg nem hiszel, hogy mennyi mindent gyógyít a tiszta só, mert a kálisóval a mocskos zsidók mérgezik a gójokat? :D

Ha sz.arsz a tudományra, bizonyítékokra, szakirodalmakra, kutatásokra, akkor bármit elhihetsz, amihez van jól hangzó magyarázat.

Pont, hogy a tanulatlan emberek szoktak inkább hiszékenyebbek és életképtelenebbek lenni (sajnos nem minden esetben van így, még mindig elismerem ezt is), amivel éppen minket vádoltál.

2023. febr. 19. 10:32
 25/33 anonim ***** válasza:
76%

22, arra gondolt hogy a tanulatlan emberek meglátják Facebookon hogy Marika néni feltalálta a rák ellenszerét és elhiszik, majd rajta kérik számon, hogy ő miért nem hiszi el 😅

De ahogy ezt a válaszodat megietad, nagyon durva hogy tényleg mennyire ömlik belőled a frusztrácio. A nárcisztikus apámat ,,hallottam" így beszélni, hogy 'nem veszed észre' blablabla. Szerintem itt inkabb te ,,arulod el magad", .int ő

2023. febr. 19. 10:42
 26/33 anonim ***** válasza:
83%

22, igen, nagyon lenézően lehet mondani, hogy 'egyetemre járok, mellette dolgozom'.

Szerintem te nem is találkoztál rendes egyetemet végzett emberekkel, és te sem vagy az. Csak fröcskölődsz a másik oldalról, ami még inkább alátámasztja az eddig leírtakat 😉

2023. febr. 19. 10:44
 27/33 Hans Pötterman ***** válasza:
79%

"...arra gondolt hogy a tanulatlan emberek meglátják Facebookon hogy Marika néni feltalálta a rák ellenszerét és elhiszik, majd rajta kérik számon, hogy ő miért nem hiszi el 😅"

Az a szomorú, hogy ehhez,hogy ne legyen valaki ilyen barom nem feltétlen kéne diploma se,csak egy hangyafasznyi józan paraszti ész.. és az a szomorú,hogy sokaknak az sincs.

2023. febr. 19. 10:56
 28/33 anonim ***** válasza:
83%

Na ezért nem ismerkedés tanulatlan emberekkel, mert ilyenek, mint te.

2023. febr. 19. 10:58
 29/33 anonim ***** válasza:
84%

22# életképtelen és hiszékeny ember vagyok, mert egy doktor írását olvasom el az adott témában, aki évekig kutatta azt, és nem egy random youtube videót nézek meg róla 👏😂😂 ez olyan nevetséges, hogy rendesen felidegesítettem magam, amíg ezt a mondatot leírtam.

Tökéletes reprezentációja vagy a fajodnak

2023. febr. 19. 11:02
 30/33 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Ezekszerint a pénisznövelő reklámokat se hiszed el,amiben azt írják,hogy heti 257%-os növekedést biztosít? ☹️☹️

2023. febr. 19. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!