Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kene tennem, hogy ne erezzem azt, hogy kotelezoen magyarazkodnom kell amikor szobajon a lakhatas?
Probalok tomoren fogalmazni: 26F vagyok, oreg nyugdijas apammal lakok, anyám halalakor megorokoltem ezt a regi kadarkockat amiben elunk. Anyagilag lenne lehetosegem kulon koltozni, de akkor apam nem tudna a kis nyugdijabol kifuteni ezt a hazat. Szerintem kb. egy 20M-t kene felujitasra kolteni, szoval amit alberletre koltenek azt felujitasra teszem felre jelenleg. Meg az lenne opcio, hogy en koltoztetem ot es fizetem az alberletet neki, de akkor meg a felujitas lenne kilatastalan belathatatlan ideig.
Amikor ismerkedek valakivel, akkor mindig kenyelmetlenul erzem magamat a fenti helyzet miatt es allandoan azt erzem, hogy magyarazkodnom kell.
Kozos szamlak fizetesen kivul nincsen semmi kozom apamhoz amugy.
Ha már idősebb apud miért nem megy otthonba?
A nyugdíjából + ha kell kipótolod
Én nem írnálak le egyből emiatt, de nálam már huszonévesen sem volt opció, hogy a pasi szüleihez, vagy velük egy házba, egy udvarba költözzek. Ahogyan a saját szüleimhez se költöztettem volna a páromat. Ha az ismerkedés elején tisztázod a jövőbeni pároddal, hogy hogyan tervezed a jövőt, akkor nem szabad, hogy ebből gond legyen.
46N
Szerintem te fiatal létedre nagyon komoly, felelősségteljes ember vagy. Amelyik lánynál ez probléma, azzal nem érdemes kezdeni. Amiket itt írnak, hogy egy nő miatt hagyd ott apádat, elég szívtelen hozzáállás.
N
"Kozos szamlak fizetesen kivul nincsen semmi kozom apamhoz amugy."
Annyi azért van, hogy a nőt oda vinnéd haza pl. szexelni, szóval... Teljesen érthető a szitu, de az is érthető, ha ez egy lánynak kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!