Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem, hogy ne erezzem azt, hogy kotelezoen magyarazkodnom kell amikor szobajon a lakhatas?

Figyelt kérdés

Probalok tomoren fogalmazni: 26F vagyok, oreg nyugdijas apammal lakok, anyám halalakor megorokoltem ezt a regi kadarkockat amiben elunk. Anyagilag lenne lehetosegem kulon koltozni, de akkor apam nem tudna a kis nyugdijabol kifuteni ezt a hazat. Szerintem kb. egy 20M-t kene felujitasra kolteni, szoval amit alberletre koltenek azt felujitasra teszem felre jelenleg. Meg az lenne opcio, hogy en koltoztetem ot es fizetem az alberletet neki, de akkor meg a felujitas lenne kilatastalan belathatatlan ideig.

Amikor ismerkedek valakivel, akkor mindig kenyelmetlenul erzem magamat a fenti helyzet miatt es allandoan azt erzem, hogy magyarazkodnom kell.

Kozos szamlak fizetesen kivul nincsen semmi kozom apamhoz amugy.

2022. nov. 5. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a helyzetet, es tedd hozzá, hogy komoly szándék, összeköltözés esetén termeszetesen változnak a prioritasok, rugalmas vagy. Amikor a férjemmel ismerkedtem, ő elmondta, hogy a szüleivel él, de ez sajnos nem mamahotel, hanem fordírva, ő gyámolítja az amúgy tiszta életképtelen, gyermeteg szüleit, de termeszetesen egy parkapcsolat esetén a párja élvez elsőbbséget. Ez így is lett, összeköltöztünk albérletbe és továbbra is megoldotta a szülei gyagyázását, csak csökkentett módban és távolról. Szóval szerintem ez nem akadálya semminek.
2022. nov. 5. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
13%

Ha már idősebb apud miért nem megy otthonba?

A nyugdíjából + ha kell kipótolod

2022. nov. 5. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Pedig nem kellene kellemetlenül erezned magad. Van egy fél házad! Nem mindenkinek van. Ha találsz egy lányt aki tényleg szeret téged nem hiszem, hogy probléma lesz, hogy apukád is létezik. A boldogság sem azon múlik, hogy vadonatúj, trendi-e a fürdőszobában a csempe vagy kicsit régebbi. Ha tisztaság és rend van lehet kellemes, barátságos, szeretni való hely egy kadarkocka is. /Egyébként én a kialakitasuk miatt kimondottan szeretem az ilyen házakat./
2022. nov. 5. 21:39
 4/9 anonim válasza:
87%
A ház ELADÁSA, nem opció? Apád is, és te is tudnátok külön - külön menni.
2022. nov. 5. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem írnálak le egyből emiatt, de nálam már huszonévesen sem volt opció, hogy a pasi szüleihez, vagy velük egy házba, egy udvarba költözzek. Ahogyan a saját szüleimhez se költöztettem volna a páromat. Ha az ismerkedés elején tisztázod a jövőbeni pároddal, hogy hogyan tervezed a jövőt, akkor nem szabad, hogy ebből gond legyen.

46N

2022. nov. 5. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell magyarázkodnod vagy kellemetlenül érezned magad. Én amióta korombeliekkel is ismerkedek (28), azóta jöttem rá, hogy a nagy részük még otthon él a szüleivel. Nyilván nem mindenki örökölhet a nagyszüleitől egy lakásra valót, teljesen érthető.
2022. nov. 6. 07:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te fiatal létedre nagyon komoly, felelősségteljes ember vagy. Amelyik lánynál ez probléma, azzal nem érdemes kezdeni. Amiket itt írnak, hogy egy nő miatt hagyd ott apádat, elég szívtelen hozzáállás.

N

2022. nov. 6. 07:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 7-es válaszoló.
2022. nov. 6. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Kozos szamlak fizetesen kivul nincsen semmi kozom apamhoz amugy."

Annyi azért van, hogy a nőt oda vinnéd haza pl. szexelni, szóval... Teljesen érthető a szitu, de az is érthető, ha ez egy lánynak kényelmetlen.

2022. nov. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!