Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők előtt férfiként magyarázko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők előtt férfiként magyarázkodni tényleg TILOS?

Figyelt kérdés

Betanított munkát végzek gyárban, mellette 1 éve gépészmérnökire járok.

Egyik jó barátom jól "leb*szott" miután hallotta társaságban hogy magyarázkodtam egy nőnek. De csak annyi volt, mondtam hogy csak addig végzem ezt a munkát amíg meg nem lesz diploma vagy amikor már gyakornoknak tudok menni.

A leb*szás az volt hogy soha ne magyarázkodjak egy nőnek, mondjam el hogy gyárban dolgozok és kuss. Majd a nő ha akar rákérdez dolgokra.

Meg hogy ezzel azt kommunikáltam hogy szégyellem magam előtte a gyári munkám miatt és ezzel felfedtem az önbizalomhiányomat.

2023. febr. 19. 01:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Baromság.
2023. febr. 19. 01:34
 2/33 anonim ***** válasza:
98%

Én a magyarázkodás szót nem értem ebben a kontextusban.

Miért magyarázkodás az, hogy valakinek két szóban elmondod, hogy milyen élethelyzetben vagy, és mik a terveid? Ha pedig te magad magyarázkodásnak, mentegetőzésnek élted meg, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy megfelelően éled-e az életed, ha idegeneknek akarsz ennyire megfelelni.

Amúgy meg baromság, amit a barátod mondott.

2023. febr. 19. 01:40
 3/33 anonim ***** válasza:
13%
Az a baj, igaza van. A nők annyira túlgondolnak mindent, hogy bááááármiből kiforgatják, hogy bizonytalan vagy, magyarázkodsz ugye, tetszeni akarsz, a figyelmüket hajszolod. Ez főleg azoknál figyelhető meg akik leginkább magukból indulnak ki.
2023. febr. 19. 01:41
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Jol csinaltad, haverod tultolta a black vagy anyamkinja szinu pillt. Ez nem magyarazkodas, illetve a kozles modjatol is fugg, de ha normalisan elmondod, mi van, az nem magyarazkodas.

Eleve ne kelljen mar mindenre kulon rakerdezni, a normalis kommunikacio nem ugy nez ki, hogy kerdes - ketszavas valasz, aztan megint.

2023. febr. 19. 01:49
 5/33 anonim ***** válasza:
79%
Azért ilyenkor eszembe jut, hogy vannak előnyei is annak, hogy nincsenek barátaim, mert ilyen hülyékkel jobb lenne nem barátkozni.
2023. febr. 19. 03:03
 6/33 anonim ***** válasza:
93%
Jobban meg kene valogatni a barataidat.
2023. febr. 19. 03:33
 7/33 anonim ***** válasza:
88%
Ennyire mélyen nem gondolnék bele, de az utolsó mondatod teljesen igaz. Mindegy hogy kinek, tényleg szégyelled hogy ott vagy és próbálod magad jobb színben feltüntetni.
2023. febr. 19. 04:03
 8/33 anonim ***** válasza:
62%
Hülyeség amit a haverod mondott. És az hogy szégyellni valónak tartod a jelenlegi fizikai melód az nagyobb gáz. Te is olyan diplomás leszel aki azt hiszi ezáltal egy fikával is többet ér mint akinek nincs.
2023. febr. 19. 06:15
 9/33 Hans Pötterman ***** válasza:
84%
Barátod idióta
2023. febr. 19. 06:42
 10/33 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy tilos. Ez így benne is van Magyarország Alaptörvényében! Örülhetsz, hogy nem vittek el az Alkotmányvédelmi kommandósok.
2023. febr. 19. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!