Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem jut nőhöz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem jut nőhöz és ezt kiszagolja egy nő az miért kezdi el támadni ahelyett, hogy segítené?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem kell kiérdemelni, mindenkinek alapvető joga. Ezen nincs mit vitázni.
2023. febr. 19. 15:20
 62/76 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy mindenki azzal fekszik le, akivel akar, azzal van kapcsolatban, akivel akar és azt utasít vissza, akit csak akar, nem privilégium, amit ki kell “érdemelni”, hanem ALAPVETŐ JOGA minden embernek!
2023. febr. 19. 15:26
 63/76 anonim ***** válasza:
5%

"Az, hogy mindenki azzal fekszik le, akivel akar, azzal van kapcsolatban, akivel akar és azt utasít vissza, akit csak akar, nem privilégium, amit ki kell “érdemelni”, hanem ALAPVETŐ JOGA minden embernek!"

Csakhogy azt nem veszed figyelembe hogy a férfiak egy vaskos rétegének a joga viszont sérül. Teljesen rendben lévő normális férfiak kiesnek a piacról. Nem véletlenül volt régen úgy ahogy mivel a nők párválasztási stratégiájának szabadra engedése társadalmi válságot eredményez. Ha úgy működnétek mint a férfiak és ugyanolyan változatos eloszlása lenne hogy melyikőtöknek mennyi és melyiik férfiak jönnek be akkor ujjonganék a feminizmusnak és a szabad párválasztásnak. De nem hanem nektek MINDEN IS kell, nektek mindenhez jogotok van. Akit ti vonzónak találtok az csak egy maréknyi férfi és az úgy működésképtelen ha az összes nőnél csak azok a férfiak jöhetnek számításba érted?

Ezt szabadjára engedni és ebben fürdeni nettó gonoszság és ez eredményezi a nőellenes atrocitásokat.

2023. febr. 19. 15:29
 64/76 anonim ***** válasza:
6%

Én nem a kérdező vagyok mucika :D

A zaklatást, erőszakot pedig nem pártolom de azért több mint abszurdnak tartom hogy az oldalon lévő nők rendszeresen kifejtik hogy szerintük az úgy oké hogy mondjuk a feneküket megfogja egy férfi ami azt okozza max hogy az érintést érzékelő receptoraik felfognak egy pár másodperces ingert és akkor arra válaszul ők felszaggatják a másiknak a száját, fülcsengősre pofozzák vagy a kedvencem: tökön rúgják és reálisan veszélyeztetik a nemző képességét szóval egy érintés miatt rendben van a férfit a helyszínen kasztrálni... Az meg nem lenne mentség hogy sokat ivott és nem felelt magáért az csak nőknél mentség.

2023. febr. 19. 15:35
 65/76 anonim ***** válasza:
88%
Jaa, hogy te egy masik incel vagy! :-D azt hittem a jerdezo kommentalgatja a sajat temajat, hogy legalabb foglalkozzon vele valaki. Miert nem priviztek a draga kerdezovel, vele ugyis egyetertesz. Mit akarsz elerni ezzel a hisztizessel? Ettol majd gondolod, megsajnal barki is, es az agyaba fogad? A hisztis pasi a legszanalmasabb.
2023. febr. 19. 15:38
 66/76 anonim ***** válasza:
91%

Senkinek a jogai nem sérülnek, az hogy valakinek JOGA van, de LEHETŐSÉGE különböző okok miatt már nincs, az nagyon nem ugyanaz. Minden embernek joga van kapcsolatban lenni, az már nem az én bajom, ha nem jön neki össze. Ott ő is hibás és nem csak a másik, de az ilyen emberrel általában az a baj, hogy be sem ismeri és be sem látja, hogy benne is van hiba, az ilyen mindig másokra mutogat.

Kérlek áruld már el, hogy mi az amihez egy férfinak nincs joga, míg egy nőnek igen. Nincs ilyen, mindenki azt vár, amit csak akar, ha összejön, akkor összejön, ha nem, akkor meg nem. Azokat az évek óta egyedül lévő férfiakat, akiket én ismerek két okból vannak egyedül: tudatos döntés, mert nem akarnak csak egy ember mellett elköteleződni, a másik ok pedig az undorító belső, amihez sokszor társul az egekben levő elvárás. Egyáltalán nem a “teljesen normális es rendben lévő” férfiak táborát erősítik.

Érdekes, szerintem nem csak egy maréknyi férfi van kapcsolatban. Minden kapcsolatban levő nő mellett ott egy kapcsolatban levő férfi is. Átlagos és átlag alatti férfiak MILLIÓI vannak kapcsolatban, ez mégis hogy lehetséges, ha állítólag csak egy maréknyi férfi a vonzó? Mindenkinek más a vonzó, valakit, akit én vonzónak tartok, más visszataszítónak és fordítva. Mindenféle férfi van kapcsolatban, kopasz, pocakos, csúnya arcú, helyes, sportos, elhízott, utolsó proli stb stb. Itt lenne az ideje magatokba nézni, hogy miért is van az, hogy másoknak sikerül nőt “szerezniük”, nektek meg nem. Segítek, bőven hozzájárul az ocsmány belsőtök, amit “kedves, rendes, normálisnak” tituláltok. Nos attól, hogy ti ennek hiszitek magatokat, mások még nem fognak ezzel egyetérteni.

2023. febr. 19. 15:42
 67/76 anonim ***** válasza:
84%

Minden női válaszolót elkapott tőletek az undor. Pedig ez egy anonim fórum, nincs se fotó, se semmi. Itt pusztán a belső "értékek" látszanak.

Az a durva, hogy ennek ellenére még mindig nem értitek, hogy a legteljesebb mértékben az undorító személyiségetek miatt nem néz rátok nő.

2023. febr. 19. 15:46
 68/76 anonim ***** válasza:
91%

Az a gond mucika, hogy te el akarsz bagatellizálni egy nagyon is komoly dolgot, mint mások engedély nélküli fogdosását. Ez egy nőnek nem néhány másodperces atrocitás, hanem az intim szférájának totális semmibe vétele, megalázása. A lelki oldalról nem is beszélve, pláne ha valakivel többször is elfordult már hasonló, annak igen mély nyomot tud hagyni az, hogy ilyen jött-ment elmebetegek kéretlenül megfogdossák. Ha te totálisan letojod a másik intim, privát szféráját és szarba sem veszed a jogait, akkor igen is megérdemled, hogy ő is hasonlóan kezeljen. Ha te nem tiszteled, neki miért is kéne?!

Igen, én is pofoztam már fel emiatt férfit és ma sem cselekednék másképp! Reflexből kapott egyet, én csak magamat védtem, így járt, legközelebb majd nem fogdos másokat az engedélyük nélkül.

2023. febr. 19. 15:53
 69/76 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk az igaz, hogy kéne egy kis társadalmi összefogás. Amikor valakit zaklatás ér a tömegközlekedésen vagy közterületen, akkor nem pofozkodik, hisz vissza is kaphatja. Ehelyett kezdjen el torka szakadtából segítségért kiabálni. Utána elmegy a rendőrségre, és feljelentést tesz. Kikérik a kamerák felvételeit. Utána pár helyi újságban megjelenik a körözés, fotóval vagy videóval.

Ami ebben a formában teljesen törvényes.

Ráadásul hatékonyabb is.

2023. febr. 19. 16:11
 70/76 anonim ***** válasza:
91%

Hmm

A genetika hatalmas mellekkel aldott meg vagyis inkabb atkozott meg. Mellette vekony vagyok.

Szoval van tapasztalatom abban milyen ha siman csak utcai ruhaba oltozol h a boltba menet es mennyi fereg nyomul melled csak h hozzaerhessen a mellemhez. Mennyi gusztustalan him gondolja azt h neki a melleimet kell fogdosnia.

Evekig jartam orvoshpz emiatt mert tokmindegy volt milyen ruha volt rajtam egyesek azt gondoltak h nekik lehet engem fogdosni meg hozzam dorgolozni.

A vege mi lett? Elmenntem es lekisebbitettem a mellem. Mert lelkileg nem birtam az allando bantalmazast. Most nem fogdosnak mem szolnak be ellenben teljesen erzeketlen a mellem. Szoval kosz ... a magadfajta fergek miatt kellett megcsonkitanom magam h normalis eletett elhessek es ne rettegjek.

2023. febr. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!