Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem jut nőhöz és ezt kiszagolja egy nő az miért kezdi el támadni ahelyett, hogy segítené?
23.
"Ha én kedvessegbol le fekszem veled, akkor te kedvessegbol adsz nekem egy lakást ? :)"
Neked elmehetett az eszed egy kúrás max 20 ezer ft hol élsz a marson?
26.
"olyannal szexszel, akihez vonzódik is ? Meg az állatok is bszki…"
Igen látszik hogy mi vagy!
Aki halál komolyan azt várja el a nőktől, hogy alá feküdjenek puszta “kedvességből” és sokadjára sem érti mi a probléma ezzel, az egyszerűen elmebeteg.
Melyik része nem érthető annak, hogy a nők nem tárgyak, hanem önálló, érző emberek SZABAD AKARATTAL?! Mégis miért kéne bárkinek is lefeküdnie egy számára nem vonzó férfival? Nem vagyok sem ingyen prosti, sem jótékonysági/szeretetszolgálat. Egyéni szoc. probléma, ha valaki nem “jut” nőhöz és/vagy szexhez, nem az én dolgom megoldani a problémáját. Senkinek nem kötelessége puszta jófejségből bárkinek odadobnia magát. El lehet menni szépen prostihoz, de azt senkitől nem várhatod el, hogy széttegye a lábát, csak mert neked úgy lenne megfelelő. Vegyél magadnak egy guminőt, azt akkor dughatod meg, amikor csak akarod, az igazi nőket meg hagyd szépen békén. Ilyen hozzáállással nem is csodálom, hogy kerülnek messziről.
27
Kedvessegbol vigyazok a novenyeire, meglapogatom a hatat ha levert, mondok par kliset, kap egy kv-t, vqgy meghivom egy sorre
DE a testem az enyem! Azt kedvessegbol nem adom oda egy havernak csak mert levert. Annak adom akit szeretek szerelemmel vaggyal.
34.
Ember egy dugás nem lopja a testedet el
31
Akkor lehet menni prostihoz, ha adnám magam, akkor nem 20 ezerert. De mivel sem krva, sem szeretet szolgálat vagyok, nem osztogatom magam pacsira. A testem egyedül a párom privilégiuma.
26-os vagyok
Miért lennék állat ?
Azt irtam, hogy az állatok is azzal állatokkal szexelnek, amelyikhez vonzódnak, ez biológia. Embernél is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!