Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem jut nőhöz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem jut nőhöz és ezt kiszagolja egy nő az miért kezdi el támadni ahelyett, hogy segítené?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
7%

Nem feltétlenül támadja. Néha megy a közhelyes vigasztalás is.

Egyébként annyi a helyzet, hogy a nagy szabadságban és egyenjogúságban a legtöbb nő csak odáig tud eljutni, hogy ösztönlénnyé válik. Ha a pasi nyerő, akkor jobban kezelik, de ha kibukik, hogy nem nyerő, akkor negatívabban.

2023. febr. 18. 16:28
 2/76 A kérdező kommentje:

Igen, addig kedves egy nő amíg a férfi neki megfelelő. Ha nem akkor kimutatja a foga fehérjét és úgy kezeli mint valami állatot.

2023. febr. 18. 16:36
 3/76 anonim ***** válasza:
84%

100-ból 99 alkalommal nem véletlenül nem kellett egy nőnek sem, így vszeg nekem sem fog kelleni hasonló okokból, mint a többinek, így ilyen módon nem tudok segíteni.

20 éves körön körül próbáltam segíteni az ilyen srácoknak tanácsokkal, beszélgetéssel, de mindig az lett a vége, hogy azt akarták, hogy én legyek a barátnőjük, ha meg nem lett így, jött a sértődés, gyűlölködés.

Most már nem akarok segíteni, nem érdekel a nyomoruk.

2023. febr. 18. 16:37
 4/76 A kérdező kommentje:

Ha szingli voltál mennyire esett volna nehezedre legalább egy baráti szex-el bátorságot adni nekik?

Összefekszenek a nők bulikban vagy utána mindenféle férfival aki jól néz ki, miért lenne akkora kérés, hogy mondjuk egy ilyen férfit akinek nem jut azt megajándékozzák?

2023. febr. 18. 16:43
 5/76 anonim ***** válasza:
96%
Azert ez igencsak nagy keres lenne :-D a nok is azzal fekszenek le, aki tetszik nekik, nem.ajandekozgatjak magukat jofejsegbol. Ez abszurdum.
2023. febr. 18. 16:50
 6/76 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk mert ez a tàrgyiasítás elég undorító. Ha csak szex kell, menj el egy prostihoz. Azt kevés csaj veszi jónéven, ha ingyenprostinak nézed.
2023. febr. 18. 16:51
 7/76 A kérdező kommentje:

Mi ebben olyan nagy dolog? Rengeteg férfin segítene ez és semmit nem igényel a nőktől mint egy kis kedvességet. Ahogy lefekszenek valakivel egy buliban részegen úgy, egy jó ismerősükkel is megtehetik.

2023. febr. 18. 16:54
 8/76 anonim ***** válasza:
96%

#7:

Egészen pontosan ugyanúgy! Buliban se feküdtem le senkivel, főleg nem részegen. Ugyanúgy nem fogok senkivel jótékonyságból dugni, csak azért, mert nincs pénze prostira. Viszont ha felveti, onnantól messzire kerülöm, és figyelmeztetem a barátnőim is.

2023. febr. 18. 17:00
 9/76 anonim ***** válasza:
96%
Menj prostihoz, nala nem kell kuncsorognod szexert, ennyi. Egy normalis no nem ingyenprosti, ahogy az elottel szolo irta. Miert fekudne le olyannal, akit nem kivan?
2023. febr. 18. 17:00
 10/76 A kérdező kommentje:

Egy prosti 20 ezer forint arra mindenki össze tud gyűjteni ez nem pénz kérdése szerintem, csak a kedvességé.

Csak arra jó, hogy beszélgessen vele? Ha arra jó, akkor miért ne lehetne megajándékozni?

2023. febr. 18. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!