Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keresi a férfi a társaságom akkor keressek helyette mást?
Figyelt kérdés
Csak akkor beszélünk, ha én írok neki, de kezdek belefáradni mert olyan érzés, mintha ő nem akarna beszélgetni velem, pedig elmondása szerint akar. Hagyjam a fenébe és beszélgessek mássokkal, hátha elterelik figyelmem róla? Az a baj, hogy én jobban kedvelem a férfit mint kellene.2023. febr. 18. 08:15
3/12 anonim válasza:
Ne írj neki. Ha akar valamit akkor keres.
4/12 anonim válasza:
Jártam már pont így. Én elköszöntem az illetőtől, mert engem zavart az egymás iránti érdeklődésben tapasztalható intenzitás-különbség.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom kibírni, hogy ne írjak neki, hátha ő fog keresni, de már máskor is csináltam ilyet és eltelt vagy 1 hét is mire írt nekem.
2023. febr. 18. 08:49
6/12 anonim válasza:
Figyelj, fókuszálj már a saját érzéseidre! Jól érezd magad, azzal ahogy ő csinálja a dolgokat??? NEM! Akkor ne várj rá! Ne azért ne írj, mert majd háááátha őőőő ír. Nem érdekled eléggé. Ha érdekelnéd, keresne. Lehet épp nagyon unatkozik egy hét múlva, meg talonban kell tartania téged, hátha 1x megdughat, és azért néha néha jelentkezik. Menj, keress már egy szerető embert, akivel boldog vagy!
7/12 anonim válasza:
Ismerős a helyzet! :D Nem kellemes érzés, ebből is látszik, hogy nővel is megtörténhet nem csak férfival. Elég kellemetlen egy ügy. :( De ja ne keresd, ha meg ír ne válaszolj neki rögtön csak napok múlva.
Itt az én sztorim (kb. ugyanaz mint nálad csak férfi szemszögből):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Tervezem, hogy csak röviden válaszolok napok múlva, ha valami szenvedést okoz minek kínoznád magad? :) Enged el inkább, hamarabb szabadulsz. ;)
8/12 anonim válasza:
Lehet csak pihen vagy dolgozik.
9/12 anonim válasza:
Van ám élete rajtad kivül is, nem kötelessége állandóan azt lesni mikor irtál.
10/12 anonim válasza:
Talán a te "beszélgetésedet" el kellene kezdeni személyesen hang alapján és nem dedó szinten bohóckodni...
Ugrasszad a majmot a bokorból, hogy délután ekkor ott leszel, ha akar talizni legyen ott vagy kopjon le...nehéz az élet, mi? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!