Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen témákban kell jártasnak...

Milyen témákban kell jártasnak lennem, hogy férfi társaságokban kommunikatívabb legyek? F

Figyelt kérdés
Vannak baráti köreim és témáim is vannak. Szimplán csak fejleszteni szeretném magam, hogy még több témához hozzá tudják szólni. Mi a tapasztalatotok, milyen témák gyakoriak 20-40 év közötti férfi társaságokban?

2021. márc. 5. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Társaságtől függ. Falusi alkeszokról van szó vagy matematika professzorokról?
2021. márc. 5. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kocsi,nők,számítógépek,pia,drog,munka,pénz :D
2021. márc. 5. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Autókat általában szeretik a férfiak. Nagyon sok férfi (nyilván a nem kultúráltabb rész) lenézi a másikat, ha nincs jogsija és/vagy kocsija. Nyilván a nők is elég sokszor téma, ki kit húzott meg, stb. Ha pl 20 évesen szúz vagy, a nem kultúráltabb réteg kiutál, mert a bénaság jelképe, hogy a csajok nem rajonganak érted. Tech cuccok minden ízben téma szokott lenni a pasiknál. Italok ugyancsak, minnél több benne az alkohol, annél férfiasabb a férfi. Esetleg a marihuána is sokszor téma, honnan szerezd be vagy mennyiért.
2021. márc. 5. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:
#1: Átlagosabb társaságokra gondoltam. Egyébként matek professzoroknak is biztos vannak komolytalanabb beszélgetéseik.
2021. márc. 5. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Autók foci nők család barkácsolás munka politika járvány filmek stb stb. Szerintem annyira nem bonyolult, nem kéne rástresszelni.
2021. márc. 5. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:

4 hogyne lennének. Nem vagyok matek prof, de az egyetemista szaktársaimmal voltak a legortóbb beszélgetéseim, főleg mesterszakon. :D

Amúgy a politika, pszichológia, aktuális hírek úgy általában sok embert érdekelnek, a többség arról beszél, úgy vettem észre. A fiatalabbak körében a kriptovaluta, a számítástechnika, kocsik is szoktak menni, idősebbek jobban beszélgetnek politikáról, történelemről. Kajáról, időjárásról, gyerekekről, kutyákról, szomszédokról, lakókörnyékről meg bárkivel tudsz, de az már elég erőltetett :D

2021. márc. 6. 04:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Önmagadról, az életről.

Csak az önismeret/személyiség számít.

2021. márc. 6. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez mindig az egyénektől függ. Tegyél fel ügyes kérdéseket és hallgasd meg a válaszokat! Az emberek nagyon hamar el fogják mondani, hogy mi érdekli őket, ha azt tapasztalják, hogy figyelmesen végighallgatod őket. Sokszor nem is az számít, hogy hozzá tudsz-e szólni, hanem az, hogy végig tudod-e hallgatni. Én már jöttem el úgy beszélgetésből, hogy fél óra alatt csak 5 kérdést tettem fel és a másik teljesen felvillanyozva úgy búcsúzott el, hogy "jajj, de jót beszélgettünk!"
2021. márc. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!