Egy gazdag férfi hajlandó barátkozni egy hozzá képest
szegény nővel? Ismertek ilyeneket netán?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak szerint nincs férfi és nő között barátság, de most tegyük fel, hogy mégis van. Tegyük fel, hogy a nő olyan csúnya, hogy nőként nem is gondol rá az említett férfi, csak barátként.
Vagy korkülönbségből kifolyólag nem tekint a férfi a nőre lehetséges partnerként.
Ilyen esetben elképzelhetőnek tartjátok a barátságot? A különböző vagyoni helyzet ellenére is?
2020. dec. 20. 22:51
1/8 anonim válasza:
Én szoktam.
- Egy nagyon gazdag férfi hatalmas brével.
2020. dec. 20. 23:09
2/8 anonim válasza:
Nem, nem fog. Csak megdugni akar, de ha ez bármilyen okból nem lehetséges, vagy nem kívánatos, nem fog veled foglalkozni. De nemcsak agazdagok, hanem más sem. (Én próbáltam a puncson barátkozni gazdag férfiakkal, csak beszélgetni akartam velük, gondoltam úgyis magányosak, a kurvák is rendszeresen arról számolnak be, hogy sok ügyfél beszélgetni jár hozzájuk főleg. De nem, nincs rá igény.)
2020. dec. 20. 23:09
3/8 anonim válasza:
Ja és jegyezd meg jól: egy pasi csak akkor barátkozik egy nővel, ha mint potenciális dugópajti is bejön neki. Ha nem jössz be neki, barátkozni sem fog veled. Ez így van, bárki mást mond, ne hidd el neki.
2020. dec. 20. 23:10
4/8 A kérdező kommentje:
De például kollégák is barátkoznak. Nekem is van egy fiatalabb fiú kollégám, aki szeret velem beszélgetni, mondhatni barátkozni, de 1000%, hogy nem gondol rám nőként.
2020. dec. 20. 23:16
5/8 A kérdező kommentje:
De nemcsak ez a fiatalabb fiú, korombeli férfi kollégáim is dumálnak velem, ezáltal barátkoznak, és tudom, hogy nekik szintén nem jövök be.
2020. dec. 20. 23:18
6/8 anonim válasza:
Van a haverkodás meg a barátkozás. Barátkozás az mélyebb dolog két ember között és ha ellenkező neműek, akkor az egyik biztosan többet akar. Haverkodás esetén dumálnak meg ilyesmi, de semmi extra.
2020. dec. 20. 23:44
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor legyen haverkodás. Nekem a kettő ugyanaz.
Én nőként biztos, hogy tudnék barátkozni, haverkodni férfiakkal, olyanokkal is akik nem tetszenek. És azokkal is, akik bejönnek. Nem feltétlenül kell azt a másik tudtára adni. Csak mert tetszik egy férfi, nem azt jelenti, hogy célozgatni kell rá. Egy barátság sokkal fontosabb, mint a szerelem/vonzalom.
Tőlem gazdagabbal és szegényebbel is.
2020. dec. 21. 00:38
8/8 anonim válasza:
Már miért barátkozna veled egy nem azonos társadalmi rétegben lévő ember (nemtől függetlenül)? A gazdasági osztályok szétválasztják az emberi kapcsolatokat, ott kezdődik a legelső határ igazából. Teljesen mások a problémáitok, az örömforrásotok, egyszerűen nem értenétek egymást meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!