Rossz hatassal van ra, mit tegyek?
Paromnak kb ket eve lett egy munkatarsa aki kesobb a baratja, lelki tarsa (mindketto ffi) lett. Ezzel nincs is semmi baj, de... Egyszeruen rossz hatassal van ra. Azt tudni kell, hogy a "barat" gusztustalanul beszel a nojevel, ezt kezdi atvenni parom. Hazudozik csak azert, hogy sorozhessen a csavoval ilyenkor orakig nem veszi fel a telefont, de azt mondja mar elindult haza (egy orara dolgozik itthonrol ha ket oran belul nem er haza szoktam elkezdeni aggodni, hogy tortent-e valami) (nem szeretem ha iszik, mert egyreszt nem birja az italt, masreszt tokmindegy mit iszik, agressziv lesz es rajtam csattan verbalisan) Ha kerek valamit akkor az mindig raer, de ha ennek a baratnak kell valami akkor egybol minden van. Amiota a csavo lelkibeteg lett az asszonya miatt, azota parom mashogy all hozzam, sose szolitott a nevemen mindig becézett, mostanaba csak a nevemen hiv vagy valamit odaszol hogy ra figyeljek, neha becez. Ugy fozzem a masnapi ebedet amit elvisz, hogy fozzek mar a xy-ra is, mert az o asszonya nem foz.
Mikor megemlitettem neki, hogy szerintem nincs ra jo hatassal, teljesen kikelt magabol, minden k.rvanak elhordott, neki ezerszer tobbet er kb a baratja, mint en (van egy harom honapos lanyunk, ezt a havert akarja keresztapjanak) es majd o eldonti, hogy kivel baratkozzon. Persze ezzel nincs is gond, baratkozzon akivel akar, de miert nem veszi eszre, hogy erre a baratsagra a mi kapcsolatunk megy ra? Probalkozok megismerni a baratjat, volt is itt, szivesen lattam, szimpatikus is volt ugy ahogy. De parom egyszeruen kifordul magabol ha vele van.
Azt kifelejtettem, hogy paromnak nem igen volt ferfi az eleteben, a nagypapai hamar meghaltak, az apukaja mikor 13volt tavozott el. Az anyjanak meg havonta mas csavoi voltak.
Lehetseges lenne, hogy ebbe a baratba lat valami apakep feleseget es ezert isteniti?
Azonnal dobd ki.
Attól,hogy valakinek új barátja van nem bánhat így a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!