Bizonyos társaságok miért csak férfiakat engednek be maguk közé?
Pl. Szakállas Macsók Közössége?
Na vajon miért?
1
Például:
Magyar Bajusz Társaság
#4 Nana!
Egész életemben alkalmas voltam a tagságra. Nem kerültem volna föl az Akikre büszkék vagyunk táblára, oké, ennyi.
Ha nekem eszembe jutna egy klubot, vagy társaságot alapítani, akkor én is megszabnám a bekerülési feltételeket.
Ha annak a "bizonyos társaságnak" amiről írsz az a feltétele, hogy csak férfiak lehetnek a tagjai, akkor oda nőként nem jelentkezem.
Angliában pl. tudok olyan férfiklubról, ahova még a recepcióig sem juthat el nő.
Nincs ezzel semmi gond, a tagok nem nőgyűlölők, csak éppenséggel olyan jellegű kikapcsolódásra, vagy nyugalomra van szükségük, amit a nők jelenléte csak megzavarna. Mert valljuk be, ahol 1-2 nő megjelenik, ott egyből beindul az intrika, pletyka, féltékenykedés, a sokszor semmiről locsogás, a vetélkedés, mindenről kritika, ... és ezt nőként mondom, aki mindig is olyan helyen dolgozott, ahol csak nők voltak/vannak.
"ott egyből beindul az intrika, pletyka, féltékenykedés"
Csak úgy, mint a pasik között. Furják egymást össze-vissza a munkahelyeken is, meg megy az állandó farokméregetés.
"és ezt nőként mondom, aki mindig is olyan helyen dolgozott, ahol csak nők voltak/vannak."
Na akkor ezért nem tapasztalatad, hogy férfiak között ugyanez megy. :D Sőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!