Introvertált emberként ide is nehezemre esett írnom, de mégis hol lehetne picit bővíteni a társaságomat?
Én is introvertált vagyok és nagyon átérzem a kérdező helyzetét. Egyedül annyi a különbség, hogy ez engem neten, anonímként nem korlátoz, csak személyesen. Barátaim nem nagyon vannak, mindig itthon ülök és unatkozok. A legszörnyűbb az egészben, hogy amúgy vágynék társaságra, de amint oda kerül a sor, hogy összejönne, akkor semmit sem merek, inkább el sem mennék, mert félek, hogy miket fogok csinálni. Nem merek megnyílni senkinek, beszélgetni is csak kevés embernek, akkor is, ha csak kettesben vagyunk.
Én is meleg vagyok, úgyhogy, ha gondolod írhatsz. Én is vágynék kapcsolatra, de a környékemen ez eléggé kivitelezhetetlen. Ha máshol laksz, akkor is beszélgethetünk, ha akarod.
Én szívesen beszélgetek Veled, vagy bárkivel. Én is introvertált vagyok, bár már fejlesztem a képességeim azokra az esetekre, amikor kénytelen vagyok beszélni :D
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!