Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem jut nőhöz és ezt kiszagolja egy nő az miért kezdi el támadni ahelyett, hogy segítené?
Mert a kipcsak magyar nép harcos.
De lehet csak azért, hogy ezzel feltüzelje kissé, hogy ne hagyja magát.
Ha csak dugni akarok akkor 100szor jobban csak a külsőt nézem. És nem vagyok szeretetszolgálat. Ilyen férfiak, mint Te a haveri körömben sincsenek szerencsére.
N 30
43.
A pintozásnsk semmi köze a relevanciához,el kéne törölni
"Ha szingli voltál mennyire esett volna nehezedre legalább egy baráti szex-el bátorságot adni nekik?"
Ugye csak szórakozol? :D
De bizony az enyém! Aki pedig kihasználja, hogy a másik nincs tudatánál és ezt kihasználva, az engedélye nélkül lép vele szexuális kapcsolatba, annak a neve nemi erőszak. Bár én személy szerint sosem iszom annyit, hogy hullarészeg legyek, de ne keverjük már ide az erőszakot, mert nagyon nem erről szólt a fáma.
Ennyi erővel annak a gyökérnek a teste meg az enyém, mivel én használom. 🤦🏻♀️ Hagyjuk már. Attól, hogy lefekszem valakivel nem lesz az övé testem, az ugyanúgy az enyém és ugyanúgy egyedül ÉN rendelkezem felette.
Lehet vergődni meg hisztizkézni, de mindenki azzal fekszik le, akivel csak akar, szabad akarattal rendelkező emberek vagyunk, nem szeretetszolgálat és nem azért van punci a lábunk között, hogy az ilyen nyomingerek igényeit elégítsük ki akaratunk ellenére, merő “kedvességből”!
bírságbajnok, neked tulajdonképpen mi az álláspontod? :D
Én nem az vagyok, akivel "vitázol", hanem egy másik válaszoló.
Higgadtan, kíváncsian kérdezem.
Miért nem értesz egyet azzal, hogy a saját teste mindenkinek a sajátja (meglepő módon), és annak "adja oda", akinek szeretné?
Ha valaki hullarészeg, akkor szerinted onnantól bárki jogosult azt tenni a testével, amit csak akar?
"1. hagyjuk a sosemvolt szalmabábokat"
Ezer bocs, sokkal gusztustalanabb dolgokat írsz le, mint amilyeneket én kérdeztem tőled. :D
"2. aki magatehetetlen az gyakorlatilag olyan, mint a halott, semmiféle akarattal nem rendelkezik, mindegy, hogy szex, vagy lopás a kár"
Egyrészt nem, nem mindegy.
Másrészt pedig ugyanúgy áll a nemi erőszak vádja, ha magatehetetlenre itta magát. A jog mondja, nem én.
"nőkre sokkal jobban igaz a f.sz feláll-ész megáll mondás, eléggé tapasztaltam"
Én meg nem ezt tapasztaltam.
Azt gondolom, hogy az ember azért ember, mert képes valamennyire uralkodni az ösztönein, ha a helyzet úgy kívánja.
Személyiség, habitus, neveltetés kérdése, hogy ki mennyire képes erre. Láttam már férfiból és nőből is ilyet is, olyat is.
" én testem nethuszárinák = nemolyanlány vagyok. gyakorlati tapasztalat, hogy nemolyanlány+alkohol =olyanlány"
Én pont olyan lány vagyok, aki fenntartja a jogot, hogy döntsön a saját testéről. Olyan is történt a valóságban, hogy csúnyán megütöttem olyat, aki engedélyem nélkül fogdosott, nemcsak a neten írom.
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy soha az életben nem is iszom alkoholt.
Gátlásaim pedig már rég nincsenek a szexben, szóval baromira nem érdekel, ki mit gondol rólam, olyan helyzetben vagyok, hogy merek engedni az ösztöneimnek, és felszabadultan élvezkedni.
"ez a nagy öntudat mindig akkor kerül elő, amikor valami miatt besérül a női ego, és akkor majd jólmegmondja, meg jól bosszút áll, meg jól elvonja (a szexet)"
Párkapcsolatban sose vontam el a szexet, mivel én is vágyom rá.
Az pedig, hogy ha valaki elsőre szimpatikus volt, de aztán úgy döntök, hogy mégsem, az nem igazságtalan szexelvonás. :D
Mielőtt csapkodnál, hogy "szalmabábozom", csak mondom, hogy nem teljesen világos, hogy most kapcsolatra gondoltál-e.
Mert pl. az én "nagy öntudatom" nem ilyen esetben jön elő, hanem olyankor, amikor arról beszélek, hogy kvára jogom van elutasítani azt, akit akarok, és onnantól annak az embernek egy feladata maradt: lekopni és keresni másik nőt.
Amúgy meg te szalmabábozol. Azt, hogy döntési joga van mindenkinek a teste felett, nem úgy kell érteni, hogy ha (szerinted) ösztönből vagy nem hideg fejjel dönt arról, hogy lesz-e szex, akkor az nem az ő döntése. Teljesen mindegy, hogy milyen okból dönt úgy, ahogy, akár golddigger, akár kiéhezett, beszűkült, stb., akár szimplán csak kancás és kedve van szexelni a párjával, vagy épp nincs kedve szexelni senkivel, így is, úgy is saját döntés, ha épp nemet mond, amit mindenkinek törvényi kötelezettsége szó nélkül elfogadni. Nő és férfi esetében is.
"amikor hejjeszpaszika van, és rohadtul nem jó a szex, sőőőt... akkor az én testem netizomgizik, furcsa módon hallgatnak és csendben imádkozva a mielőbbi befejezését, tűrnek. max utólag döntenek úgy, hogy ez nem tetszett , ahogy a viccben:D és ez mindenre mondható, nem csak szexre"
Ha valaki ilyen hülye, az is a magánügye.
Nem követelhet rajta senki b-aszást, mert szerinte ő jobban meg tudná dugni, mint a "hejjeszpaszika". Ha meg gondolati szinte sem merül fel benned ilyen, akkor nem látom, miért releváns az, hogy van olyan nő, aki tűri a rossz szexet a helyes barátjától. :D Azt csinál, amit akar, épp ezaz. Ha úgy akarja, akkor sírva is szétteheti neki, és undorodva várhatja a befejezést. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!