Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem jut nőhöz és ezt kiszagolja egy nő az miért kezdi el támadni ahelyett, hogy segítené?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 16:25
21/76 anonim válasza:
Mert neki az nem lenne jó, azért.
Még egy férfi, aki elvárná a nőktől hogy félretegyék a saját vágyaikat, csakhogy a férfinak semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük. Micsoda szinpatikus fiatalember vagy! 👏
22/76 anonim válasza:
Kérdező álmodozz csak tovább, úgysem fog veled lefeküdni senki. 😂
23/76 anonim válasza:
Ha én kedvessegbol le fekszem veled, akkor te kedvessegbol adsz nekem egy lakást ? :)
24/76 A kérdező kommentje:
Ez inkább szomorú még a női nemre is nézve, mivel jól bemutatja, hogy csak a kinézet számít nekik sajnos. Hiába normális és kedves egy férfi ha nem megfelelő külsővel rendelezik számukra.
2023. febr. 18. 18:21
25/76 anonim válasza:
Senki nem fog lefekudni veled kedvessegbol.
26/76 anonim válasza:
De ember, nem érted, hogy minden!!! Normális ember olyannal szexszel, akihez vonzódik is ? Meg az állatok is bszki…
27/76 anonim válasza:
Mert az evek soran belefaradtam h segitsek.
Belerugni nem fogok ellenben mar nem vagyok hajlano eszrevenni.
28/76 A kérdező kommentje:
Majd ha egyszer valami történik veled, reméljük a rajtad segíteni tudók is így állnak majd a kérdéshez.
2023. febr. 18. 18:28
29/76 anonim válasza:
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor te nem vagy kedves.
30/76 anonim válasza:
Kerdezo, legy te is kedves es hagyd beken azt, aki elutasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!