Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vesztettem el teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vesztettem el teljesen a bizalmam a férfiak felé?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer csaltak meg. Azt gondoltam, hogy csak pont kifogtam a rossz embereket. Viszont feljöttem erre az oldalra, ahol anonim módon ki lehet teregetni a szennyest következmények nélkül, és látom, hogy a férfiak mennyire álszent, hazug, önző szemetek tudnak lenni, és még büszkék is rá. Persze tudom, hogy a nők is tudnak alkotni. Olyannyira félek egy újabb csalódástól, hogy nem merek újra nyitni a férfiak felé. Honnan tudom, hogy nem megint egy olyannal jöttem össze, akivel nem kellett volna? Az elején még teszik a szépet, és jónak tűnik minden, aztán pár hét/hónap után mindig kibújik a szög a zsákból, de addigra már elkezdek kötődni hozzájuk. Belefáradtam már, túl sok fájdalommal jár. Elegem van.
2023. febr. 17. 09:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%

29

Jajajajajajajaaj, de onerzetesek vagyunk.

De nem fogod fel azzal az osszeaszalodott mazsolaval a fejedben, hogy mindenkinek mas a prioritasa egy kapcsolatban? Megertem, hogy keptelen vagy feldolgozni ezt a rengeteg adatot es informaciova alakitani kesobb, de akkor legalabb ulnel csondben a seggeden.

Ezer meg egy oka van a magas valasi ratanak, tobbek kozott az, hogy most mar van valasztasa az embereknek. Imadom, amikor a regi idokkel hasonlitjak ossze, amikor kb elkepzelhetetlen dolognak szamitott. Most viszont barki kilephet a fos kapcsolatabol, nem koteles elturni semmit a masik feltol.

Az emberek meg altalaban valtoznak, de legtobbszor nem ugyanabba az iranyba, ami megint csak sok valashoz vezet.

Uhh, ilyen degeneralt "mi lenne ha" jatekokat nem fogok felnott emberekkel jatszani. Eloszor is, ha lebetegszik a partnered nem az az elso, hogy masba dugod a redvas f@szodat, hanem megprobalsz neki segiteni. De a mar fent emlitett mazsolaval biztosan nagyon embertprobalo lenne erre a kovetkeztetesre jutni. A tobbi meg nyilvan a dolgok alakulasatol fugg, amit kivulallokent nem tudsz elore megtervezni, mert minden eset kulonbozo. Ezert nem is fogok semmit irni erre, mert nem tudom, hogy mit csinalnek kulonbozo szituaciokban. Akkor fogom tudni, amikor benne leszek. Mindenesetre az elso gondolatom semmikepp sem az lenne, hogy kinek az agyaba masszak be meg aznap este, hanem megprobalnek kigondolni valami megoldast. Orvosok, kezeles, pszichologus, gyogyszerek stb.

Neked kene felebredni, mert meg mindig abban a hitben vagy, hogy te birtoklod az egyetlen letezo igazsagot.

Arrol nem is beszelve, hogy atkoltesz mindent, amit irok. Nem varok a tokeletesre, mert ilyen nem letezik. Olyan emberek vannak, akik folyamatosan dolgoznak magukon, hogy egyre jobba valjanak, meg olyanok, akik kulaznak erre magasrol es nem ertik, hogy miert dobjak oket.

Abban hiszek, hogy egy parkapcsolat csak akkor tud mukodni hosszu tavon, ha mindket fel dolgozik rajta, befektetett energia nelkul valoban sz@r lesz.

2023. febr. 19. 20:09
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
31! Engem az érdekelne, hogy neked mi a történeted...mazsola! 😉 Mert nagyon látom, hogy valami nagyon gyenge pontodra tapintottam, pedig nem is ez volt a szándékom! De olyan vehemenciával hisztizel meg személyeskedsz és sértegetsz itt, hogy azt érzem több van itt, mint holmi állásfoglalás a kérdésben.
2023. febr. 19. 20:50
 33/38 anonim ***** válasza:
72%

Nem hisztiztem, erveltem. Es valoban gyenge pontra tapintottal, ezt meg sem probalom letagadni. Rosszul vagyok a fogyatekos emberektol, akik nem kepesek ervelni, illetve konkretan arra valaszolni, amit mondanak nekik, hanem terelnek, hazudnak es kiforgatjak a masik szavait. Igen, ilyenkor ugy erzem, hogy feleslegesen b@sztam el az idomet, mert a masik egyszeruen nincs azon a szinten, hogy felfogja amit mondanak neki.

Most is csak kotekszel, pedig a szemelyeskedes mellett(ez is igy csak a vegen annak ellenere,hogy te mar a korabbi hozzaszolasaidban is undoritoan lekezelo stilusban irogattal mindenkinek) volt boven informacio az utolso hozzaszolasomban, amihez termeszetesen nem tudtal mit fuzni. Szoval ja, merges vagyok és csalodott, hogy az ilyen letformaknak is annyit er a szavazatuk, mint az enyem.

2023. febr. 19. 21:34
 34/38 anonim ***** válasza:
19%

33! Nézd, a vitád az élettel van, nem velem, ezért is maradtak meg a válaszaid.

Mellesleg pont az ilyen reakciók miatt -mint a tiéd- tudom, hogy hatalmas gondok vannak a párkapcsolatokkal. Ironikus nem, egy olyan rendszert védesz foggal-körömmel, ami miatt neked rossz.

De nekem mindegy, csak jobb lenne, ha gondolkodnál, látom nem szeretnél. Mindegy én mentem.

2023. febr. 19. 21:48
 35/38 anonim ***** válasza:
72%

Nahat. Szoval ha nem szeretem a buta embereket, akkor abbol egyenesen kovetkezik, hogy nem mukodo dolog a monogamia. Rendben, ugy erzem homlokon csokolt a muzsa, irjunk meg hozza ehhez hasonlo bolcsessegeket.

A globalis felmelegedes vezetett a kalozok eltunesehez. Vagy szerinted veletlen egybeeses, hogy az atlaghomerseklet emelkedese forditottan aranyos a kalozok szamanak a csokkenesevel?

"Ironikus nem, egy olyan rendszert védesz foggal-körömmel, ami miatt neked rossz."

Ha harom labon negyzetreemeles es paradicsomszoszos marhabor-parnahuzat, a mit sem lato emelte zselesre szilardult Vlagyimir Iljics Lenin amde jobb, ha meg se szureteli, mert repul a galamb.

"De nekem mindegy, csak jobb lenne, ha gondolkodnál, látom nem szeretnél."

Igen, milyen nagy kar, hogy en ervelek es peldakat is irok, amibe nem tudsz belekotni.

Hupp hupp, nagyon fogsz hianyozni. Leginkabb azoknak, akik kitettek a szurod. : )

Tobb idot nem vagyok hajlando rad aldozni, bar mar ez is valoszinuleg joval tobb, mint amit no valaha neked szentelt, ugyhogy becsuld am meg.

2023. febr. 19. 22:33
 36/38 anonim ***** válasza:
23%
Azért remélem valahol, hogy bármi nyomja is a szívedet, azt idővel fel tudod dolgozni, mert azt látom, hogy sajnos nagyon nagy bajok vannak.
2023. febr. 20. 21:57
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

"Rosszul vagyok a fogyatekos emberektol, akik nem kepesek ervelni..."

Sajnálatos módon ez éppen te vagy.

2023. febr. 20. 22:00
 38/38 anonim ***** válasza:
67%
Pont ma volt rola egy cikk, hogy evente 60000-75000 hazassag van es 16000-20000 valas. Korabban ennel voltak rosszabb aranyok, de az utso 5 ev ilyen. A tarsadalom alkalmazkodott a sok valashoz, es mar joval megfontoltabbak a parvalasztas teren.
2023. febr. 21. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!