Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elképzelhető, hogy amelyik...

Elképzelhető, hogy amelyik férfinak soha nem volt még kapcsolata,30 éves kor fölött már teljesen elveszetté, reményét vesztetté, és a magányt teljesen megszokottnak vélővé válik?

Figyelt kérdés

Rólam van szó, 30 éves múltam, soha nem volt barátnőm. Habár nagyon szeretnék már végre egyet, de azonnal rám törnek azok az érzések, hogy eddig is megvoltam magányosan, s habár voltak nehéz időszakjaim, amikor óriási szükségem lett volna egy megértő barátnőre, akik lelkileg támogat, mégis túléltem.

Igaz, hogy lelkileg eléggé össze vagyok szakadva, és sokszor vágyok valakire, aki mellett felébredhetek reggelente, akinek elkészíthetném, megoszthatnám a reggelimet, mégis visszazuhanok abba az állapotba, abba a jellegzetes instabil "jó így magányosan is, de mégse jó, de mégis olyan jó lenne egy lány, de már megszoktam egyedül" állapotba.

Lett volna esélyem az elmúlt években 1-2 lánynál, de egyszerűen félek a kapcsolattól, félek attól, hogy ezt az önfelőrlő biztos magányt feladjam egy olyan érzésért, ami teljesen bizonytalan.

Szóval jó a magány, de mégsem jó a magány. Ha alakulóban lenne egy lánnyal valami kapcsolatféleség, bepánikolnék, és visszamenekülnék ebbe a se nem jó-se nem rossz magányba. Viszont amikor nagyon magányosnak érzem magam, akkor szoktam felpattanni, és keresem a lányok társaságát, ahol csak lehetőségem van rá.

Viszont ha már érzem, hogy ebből lehet több is lenne, azonnal menekülök, és kezdődik minden elölről.

Fiúk, srácok, férfitársak, voltatok már ilyen helyzetben, mint amilyenben én vagyok? Éreztétek már azt, hogy "jó is a magány, meg rossz is, és jó is lenne ismerkedni, meg nem is"?

2014. szept. 30. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyfolytában ezt érzem amit te. 3 dolgot tudok mondani: kifogás kifogás kifogás. Fogadd meg ,hogy holnap kimész a házon kívülre szembe kerülsz az első lánnyal aki szimpatikus és megkérdezel tőle akármit amiből lehet valamilyen kapcsolatteremtés. Pl.: Ez meg az merre van (válassz egy tipikus helyet ahova mehet és mehettek együtt is) ha ez nem jön be akkor valami random dologrol inkább nézzen hülyének. Gondolj arra ,hogy vagy a magány érzése vagy a lekoptatás érzése. Szerintem inkább a másik.

A menekülésről meg annyit ,ha ki sem próbálod a kapcsolatot honnan tudod azt, hogy menekülnél?

Na sikeresen összefoglaltam azokat a dolgokat amiket nekem is el kellene fogadnom...

19/F

2014. szept. 30. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Majdnem minden nap. Vannak előnyei és hátrányai is mind a magánynak, mind a partnerrel való kapcsolatnak. Fogj egy papírt és írd le mindkettő előnyeit és hátrányait, aztán hasonlítsd össze. Ha valamelyikkel jobban jössz ki, akkor nincs több kérdés.
2014. szept. 30. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez vagyok, megvan a 30 is, és az a röhej, hogy mostanában jöttem rá, hogy mi a probléma velem. Ha 15-20 lennék, még ki is javíthatnám, de most már az idő ellenem dolgozik. Nem vagyok biztos benne, hogy ha odateszem magam, és 40-50 éves koromra összejön, akkor megérte-e. Egész életemben sajnálnám, hogy nem sikerült előbb, és hogy nem láthatom felnőni a gyerekeimet. Szóval igen, egyfajta reményvesztettség. Azt már nem is említem, hogy a dolog öröklődik, és az évek óta dédelgetett álom, a család, most már nem is tűnik olyan jó ötletnek. Bár ne vágynék rá!
2014. okt. 1. 00:52
 4/4 anonim válasza:
Van remény, hidd el. Nekem 33 évesen sikerült.
2014. okt. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!